HBO Max -suoratoistopalvelu nyt tilattavissaNäytä ensimmäinen kirjoitus

173 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

HBO Nordiciin tullaan @jarkko35  lisäämään syksyn mittaan uutta sisältöä, yhteensä noin 1500 kappaleen verran. Kaikkea uutta sisältöä ei siis lisätä sinne tänään. Pahoittelut, että tuossa tekstissä hieman huonosti nyt ilmaistu asia sisällön suhteen. Päivitimme tuota nyt, kiitos huomiosta!

Toivottavasti tänään tulee edes teidän lupaama Godzilla vs. Kong ??

Ainakin viestissä mainitaan 26.10 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

@sspower Elokuvia lisätään palveluun tipotellen, joten toivotaan että tuo Godzilla vs. Kong saadaan katsottavaksi mahdollisimman pian. 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +12

Ihme sekoilua taas Telialta! Kai te ymmärrätte, että asiakkaanne maksavat tästä palvelusta! Olette tänään lisänneet Hbo Nordic- kirjastoon yhden sarjan, Kung Fu... ja siitäkin puuttuu jakso 1!! Miksi sarjasta ei ole katsottavissa kaikkia jaksoja!? Elisa Viihteen Hbo kirjastossa on tänään katsottavissa jo useampia elokuvalisäyksiä, mutta Telialla ei yhtään!! Miksi näin? Hommatkaa ammattilaisia sinne töihin!

@jarkko35 

 

Nauroin itse ihan samaa. Lopetin tosiaan Telian kautta HBO Nordicin tilauksen, pitäisi loppua tämän laskutuskauden lopussa. Ajattelin sitten katsoa mitä tarjontaa sinne tuli. Ensinnäkin, ei pystynyt edes katsomaan ohjelmia, toisto-näppäin puuttui kokonaan. Toiseksi, ensin Kung-Fua oli se ensimmäinen jakso, ei muuta, nyt ei ole sitä ensimmäistä, mutta muut jaksot on. Aivan vitsi tämä Telian HBO ja en voi suositella kenellekään.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

@jarkko35  Kyseinen jaksopuute on tosiaan tiedossa. HBO:lta on tulossa paljon sisältöä, joten "pieni ruuhka" aiheuttaa myös tämän että kaikkia jaksoja ei välttämättä ole uusista sarjoista heti katsottavissa. Pahoittelut, jos tämä aiheuttaa sinulle harmia. Kivasta asiasta on kuitenkin pohjimmiltaan kyse kun palveluun saadaan paljon uutta katsottavaa. 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +12

Mainitsette, että palveluun saadaan huippusisältöjä lanseerauspäivänä, ja olette lisänneet sinne YHDEN sarjan, ja siitäkin puuttuu ensimmäinen jakso -  eli sitäkään sarjaa EI voi alkaa katsomaan! Naurettavaa touhua. Tämä on maksullinen palvelu, ja nykyään Telialla ylihinnoiteltu.

Eipä tosiaan ole järkeä tilata HBO:ta täältä enää.

Vajaa valikoima ja lähes tupla hinta. Peruutus lähtee.

Taitaa Telian kaikki lupaukset olla pelkkää liibalaabaa?  Esim. yleensä Telialta saa etuna C-moren joksikin aikaa jopa ilmaiseksi. Entä kun on ollut jo vuosia tuo C-more?  Siis etua ei korvata millään. Nyt on tämä HB. Taitaa olla alamäki alkanut kun tässäkin lupaillaan vaan tulevaisuudessa lisätään joitakin kuvia. Saatteko te siellä Teliassa mitään aikaiseksi??

samat ongelmat olen huomannut hbo:lla telian kautta että puuttuu jaksoja sarjojen kausista ja tekstitykset puuttuvat välillä kokonaan, eka näkyy jonkun aikaa ja sitten tekstitys ei enään palaa, todella ärsyttävää! muutenkin saanut värkätä telian digiboksien kanssa ja soitatettu pitkin joka paikkaa mm. telia hjelppiin joka maksaa ihan sairaan paljon ja sit selvisi että vikapuolikin olisi saman asian tiennyt mut ei kertonut sitä!! tulipahan hieman rahastuksen maku suuhun!! tuloksena itselle hirveät maksut puheluista vaikka ongelma ei ole edes minusta riippunut!! alkaa olemaan mitta täynnä teliaa... kauan olen ollut asiakas ja välillä ihmetellyt että näinkö kohdellaan pitkäaikaisia asiakkaita. Taidan tarttua tarjoukseen hbo max sivuilta.

Eikä tämä uudistus voinut missään tapauksessa yllättää Teliaa. On ollut vireillä jo viikkoja. Ts. ei ole haluttu hoitaa hommaa niin kuin se olisi ollut eduksi vanhoille asiakkaille. Pistääpä ajattelemaan. 

Huonosti on hommat hoidettu HBO Maxin suhteen. Jokunen "Wanha" elokuva tullut palveluun ja niidenkin katseleminen pätkii  !! Lisäksi hinnoista ei mitään tietoa eikä uusista elokuvistakaan tahi sarjoista.Nyt ryhtiliikettä Telia !Lisäksi samaa mieltä nimimerkin @er1987 :n kanssa Telia Helpistä,törkeän kallis ja ei aina todellakaan saa apua ongelmiinsa. Edit HannaMarikaL: Korjattu tägäys

Tämä Telian säätö HBO:n kanssa on niin pohjanoteeraus kuin vaan voi olla. Sinne on tullut pari sarjaa: Young Sheldon, jossa vain yksi jakso, kausi 3 jakso 21. Ja se Kung Fu, josta puuttuu ensimmäinen jakso. Leffoja tullut muutamat lisää, kyllä, mutta ei mitään niistä uutuuksista mitä HBO Maxilla on katsottavissa. Ja hinta on niin naurettava. Aion kyllä pitää huolen, että kaikki omat läheiset ja tutut luopuvat Telian kautta tilatusta HBO:sta. Tämä ei ole enää edes huonoa asiakaspalvelua, vaan suoraa v*ttuilua asiakkaille.

Olen jonkinverran luottanut Teliaan vuosia asiakkaana. Nyt on kyllä pohjanoteeraus. Luulisi yrityksen jotain selittävän eikä laittaisi päätään pensaaseen. Tämä nyt ei maailmaa kaada mutta voi olla että asiakkaat äänestät helposti jaloillaan.  NYT Telia on teidän aikanne näytää onko teistä mihinkään tässä HBO jutussa!!!!!! Odottelen pari päivää vastauksia tuonne Telia oamat sivut palveluun. 

 

Kunniamerkki +12

Päätin sitten minäkin testata HBO Maxia, koska se ei maksa kuin 4,49 eur/kk ja hinta on pysyvä kunhan sen tilaa nyt.. olikohan se Marraskuun loppuun mennessä. Positiivista on se, että palvelu tarjoaa 4K UHD sisältöjä Dolby Atmos äänillä, joten lähtökohtaisesti tekninen laatu on silloin ok. Tosin nimikkeitä tällä laadulla on vähän, mutta näyttäisi että nimenomaan uudehkot elokuva tulevat tuolla laadulla.

Mutta sovelluksen toiminnassa AppleTV 4K gen2:ssa olisi vielä toivomisen varaa. Tosi epävakaa toiminta, kaatuu usein virheisiin erilaisilla virhekoodeilla yms. tai sitten vaihtoehtoisesti kuvaa ei näy, näkyy esim. harmaata muta ääni kuuluu. Ilmeisesti palvelu on myös ruuhkainen koska mm. Gozilla vs Kong elokuvan testaaminen räpsi ja pätki ja lopulta heitti ulos sovelluksesta. Kuitenkin hieman myöhemmin sama nimike toimi moitteettomasti. Pätkiminen ilmeni heti ensi sekunneista alkaen ja vian ollessa päällä muut, pelkästään HD tasoiset nimikkeet kuitenkin toimivat moitteetta. Eli aivan kuin niillä ei olisi servereissä riittävästi kaistaa.

 

Hintaansa nähden kuitenkin aika kova juttu, noin halvalla hinnalla jaksaa vaikka hetken odotellakin josko saisivat korjattua palvelunsa. Ja nyt alustavien testien perusteella kuitenkin näyttää että jos saa ylipäätään jonkun nimikkeen näkymään häiriöittä, niin se myös pysyy loppuun saakka. Kotiteatterihommissa erittäin korkea toimintavarmuus olisi kuitenkin ensiarvoisen tärkeää, koska siihen on totuttu mm. BluRaylla. Eli kun varataan aikaa kiireisen arjen keskeltä elokuvailtaan, laitetaan herkut yms. niin on oltava vähintään yhtä varmaa että leffa myös nähdään kuin mitä se olisi aidossa elokuvateatterissa. Siksi mitkään sellaiset "toimiikohan tämä" kokeilut eivät tähän ympäristöön sovi, eikä etenkään että kesken katselun tulee joku ongelma.

Young Sheldon-sarjasta puuttuu ensimmäisen kauden ensimmäinen jakso. Miksi teillä on noin vaikeaa se jaksojen/elokuvien lisääminen sinne palveluun? Pääsisikö teille kenties töihin tekemään tuota hommaa? Voin vannoa, että onnistuisin paremmin.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

@OldHorn Kiitos huomiosta! Sarjan jakson puuttuminen olikin jo tiedossa ja näin ollen korjauksessa. 

Ensimmäisen jakson lisäksi myös 2. kauden viimeinen jakso puuttuu Young Sheldon sarjasta.

Kiitokset @tantero77 ja laitetaan tämä huomio myös eteenpäin korjaukseen.

En valita joidenkin sarjojen puuttuvista osista. MUTTA haluaisin tietää tuleeko ja koska jos tulee HBO maksi teliaan oikeilla hinnoilla?????

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

@Ahasse HBO Max on tulossa myöhemmin, mutta aikataulu on vielä avoinna. Ilmoittelemme ajankohdasta tarkemmin kun se varmistuu. 

Kunniamerkki +12

Kyllä mulla näkyy Yong Sheldonin kaikki jaksot normaalisti, myös edellämainitut.. Miten ihmeessä voi olla mahdollista että jonkun Telian systeemin kautta voi puuttua mitään jaksoja, HBOmaxihan on sovellus joka asennetaan katselulaitteeseen ja se on suoraan yhteyksissä sinne HBO:n palvelimille. Kuulostaa kyllä tosi oudolta nyt tämä että Telian pitäsi lisätä HBO:n ylläpitämään palveluun jotain jaksoja? Vai eikö muka kuulostaisi hölmöltä että Telian boxilla XX ei näy esim. YouTubessa kaikki videot, ennen kuin Telia lisää ne sinne?

@SINAD 

 

Telia TV:n kautta tilattaessa HBO:lta on saatavilla vain HBO Nordic, ei HBO Maxia. Ja kyllä, HBO lähettää ohjelmat Telialle, mikä lisää ne omaan kirjastoonsa, jolloin ne on katsottavissa Telia TV:n kautta. Tämän takia sieltä puuttuu jaksoja, kausia ja elokuvia, joskus uupuu myös tekstityksiä ja koko systeemi on aivan susi.

Kunniamerkki +12

Onpa outo systeemi. Mitenkähän kukaan on voinut edes keksiä moisen.. Miksei se voi olla vaan sovellus, kuten vaikkapa cmore, jonka katseluoikeudet voi kuitenkin ihan yhtälailla tilata Telian kautta omilta sivuilta - jos se kerta haluttu kerta laittaa Telian tuotteeksi.

 

Telia siis jollain tapaa kopioi sisällöt palveluunsa. Muuttuukohan myös laatu samalla. Onko esim. Gozilla vs Kong Telian kautta saatavilla 4K UHD laadulla Dolby Atmos äänillä ja 23,976 fps kuvanopeudella? Vai onko kenties konvertoitu pelkäksi FullHD:ksi ja pudotettu ääniraita stereoksi ja 25fps kuvanopeudelle jolloin leffan kestokin lyhenee? Esimerkiksi Cmore on just tuollainen, jonka takia peruutin koko tilauksen koska ei näe leffoja niitten oikealla laadulla tai edes oikean mittaisina. Toinen mitä mietin niin tonnehan tulee myös ensi-illat olikohan se 45 päivää leffaensi-illasta, mahtaakohan niitäkään saada tuota kautta heti?

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +12

Ruotsissa Telia tv:n asiakkaat voivat jo nyt katsoa Hbo Maxia Telia tv:n digiboksin kautta, ja tilata Hbo Max- kanavapaketin tv- palveluunsa. En usko, että on kovin vaikeaa saada Maxia myös Suomen Telia tv- palveluun. Kannattaisi lyödä löylyä ja olla nopea, jotta Telian asiakkaat saisivat Hbo Maxin palveluunsa ennen Elisaa. Vai kuuluuko sen aina mennä niinpäin, että Elisan asiakkaat ovat ensimmäisiä, ja Telian asiakkaat tulevat sitten vähintään vuoden viiveellä kaikessa. Yritättekö edes?

Vastaa