Nyt juhlitaan valtakunnallista Televisioviikkoa

  • 18 October 2021
  • 0 kommenttia
  • 21 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16  Valtakunnallinen Televisioviikko on vihdoin täällä. Tällä tärkeällä viikolla juhlistetaan television voittokulkua, ja viikko on täynnä toinen toistaan upeampia tarjouksia niin televisioista, kuin soundbar-kaiuttimista. Televisioviikko huipentuu viikonlopun ajaksi avattaviin urheilu- ja viihdekanaviin, jotka ovat katsottavissa maksutta 22.-24.10.2021 välisenä aikana Telia TV:ssä ja Telian kaapeliverkossa. Jos sinulla ei ole vielä Telia TV -sovelluksen maksuttomia tunnuksia, voit tilata ne sivuiltamme. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen ilmaiseksi. Laitetarjoukset Televisioviikon kunniaksi verkkokauppamme on täynnä tarjouksia niin televisioista kuin soundbar-kaiuttimistakin, joita kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Kampanjassa mukana olevat televisiot ovat kooltaan 43” – 75”, ja merkkivalikoimakin on kattava. Valikoimasta löytyy muun muassa Android TV, Qled Android, Smart TV Android, Nanocell Smart TV, sekä myös sisustajien silmää miellyttävä The Frame Qled Smart TV.  Soundbar-valikoimassa on mukana laitteita Samsungin ja LG:n tarjoomasta. Koko juhlaviikon valikoiman näet kampanjasivuiltamme. Huomioithan, että tarjoamme televisioiden kotiinkuljetuksen nyt puoleen hintaan!  Vapaasti katsottavat kanavat Seuraavat kanavat ovat vapaasti katsottavissa televisioviikon viikonlopun ajan 22.-24.10. 

  • C More: Liiga-kanava


  • Discovery: Discovery Channel HD, Animal Planet HD


  • Nick Jr: Lastenkanava Nick Jr.


  • MTV: Musiikkikanavat MTV80s, MTV 90s, MTV 00s, MTV Hits, MTV Live, Club MTV (katsottavissa vain Telia TV digiboksi laakaistalla ja kaapeli-TV:ssä).
 Viikonlopun ohjelmistoon kuuluu mm. Ässät - TPS ja Kärpät – HIFK -liigamatsit, koko perheelle tarkoitettuja suomeksi tekstitettyjä mielenkiintoisia eläinohjelmia, lasten suosikkisarjat Pipsa Possu ja Ryhmä Hau, sekä musiikkia eri vuosikymmeniltä ympäri vuorokauden. Lisätietoa vapaasti katsottavissa olevista kanavista löydät sivuiltamme. Huomioithan että kaapelissa maksukanavien katsominen vaatii Cable Ready HD -laitteet sekä kortin linkityksen laitteeseen Jos kanavat eivät tule automaattisesti näkyviin, toimi seuraavasti: 

  • Telia TV -digiboksi: käynnistä digiboksi uudestaan


  • Telia TV -sovellus: kirjaudu ulos ja takaisin sisään


  • Telia kaapelissa: tee kanavahaku uudelleen 
 Lue myös nämä: Vsport+ Suomi -kanava vapaassa katselussa 1.10.2021 alkaenMikä on Hybridi-TV ja miten sillä voi äänestääTV-sanaston ABCVuokraamon lokakuun uutuudet   

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa