Bonuskanava HD


Onnistuisiko lähitulevaisuudessa lisätä kaapelin puolelle Bonuskanavasta myös HD-versio, mikäli sellainen rinnakkaiskanava Soneran jakelussa on jo muutenkin?

Ymmärtääkseni Viihteen puolella näkyvät sekä SD- että HD-versiot. Vai tuleekohan taas kerran ne kuuluisat jakeluoikeudet ym. tähänkin väliin - no, miettikääpä edes.


2 kommenttia

Kiitti ideasta ja palautteesta.Tällä hetkellä tilanne on se, että kaapelissä on vain tuo yksi kanavapaikka Bonuskanavalle, koska se on mahdollinen meidän kaikille asiakkaille (kaikille ei HD ole mahdollinen).Tulevaisuudesta ei vielä ole tietoa, mutta nyt mennään näillä eväin. :) Välitin palautteesi eteenpäin.

Toisaalta ei kannata kyykyttää palvelua edelleenkään nojaamaan pelkästään vanhaan tekniikkaan (vrt. C More:n kanavat joista kaikki paitsi First ovat Soneralla vielä vanhalla SD-laadulla, kilpailijalla on lisäksi 2 kanavaa teräväpiirtona) vaan pitäisi rohkeasti pyrkiä ottamaan harppaus kehityksen kelkkaan.

 

Eikö olis helpompi laittaa bonuskanava ja erillinen bonuskanava-hd (jos kyseistä kuukautista bonuskanavaa voi saada teräväpiirtona)?

Vastaa