Cmore suoratoistona, koska loppuu tuplamaksut

  • 14 October 2018
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Koska loppuu erilinen maksaminen, et saisi suoratoistona cmoren kannettavalle ja ipadille? Ei ole oikein , et maksaa sekä suoratoiston että telia tv:n maksut. :(


4 kommenttia

Moi @ANMAKE ja tervetuloa Yhteisöön! Tämä on meillä työn alla, mutta valitettavasti tarkempi aikataulu on avoimena. Toivottavasti C Moren ohjelmakirjasto tulee myös meille mahdollisimman pian.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Odottavan aika on pitkä toisaalta. Jos olet C Morelta tilannut palvelun niin mikset laittaisi jotain muuta kanavakirjastoa esim. HBO Telia TV -palveluun @ANMAKE siksi aikaa? Määräaikaiset tilausjaksot pois lukien tuosta :smileyhappy:

On jo HBO, Netflix, Spotify. Miten palvelu voi olla erilaista? Elisa ja DNA ei ota erill maksua . Vai olenkohan käsittänyt väärin. 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Hei @ANMAKE! Onko sinulla siis tilattuna CMore suoraan CMorelta ja CMore tilattu Telia TV:hen?Jos on näin niin turhaan maksat tuplasti tuosta.Sinuna sanoisin irti CMoren Telia TV:stä, kunnes siellä alkaa suoratoisto toimimaan.Oliko sinulla sama juttu vielä HBO:n ja Spotifyn kanssa?Kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jotta noita päällekäisyyksiä voidaan karsia : https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot?intcmp=footer-asiakaspalvelun-yhteystiedot

Vastaa