Nettiyhteydessä vikaa Järvenpäässä

  • 19 January 2018
  • 4 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Onkohan telialla jotai ongelmia netin suhteen Järvenpään alueella? Testasin netin toimivuuden ja vastaukseks tuli että "yhteys ei toimi normaalisti" ja Telia tv pätkiny jo jonkun aikaa. Ohjelmakirjasto, vuokraamo ja tallenteet näkyy miten sattuu. Kokeilin palauttaa digiboxiin tehdasasetukset niin nyt ei sitten toimi ollenkaa vaan lataa suunnilleen puoleen väliin ja jämähtää siihen. Modeemi ja boxi sammutettu ja kokeiltu uudelleen ja ei auta mitään.

Edit IlariJR: otsikko muokattu kuvaavammaksi.


4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Hei @Jartsaa!Tuolla häiriökartassa on pari vika-aluetta näkyvissä, koskisiko juuri sinun asuinaluetta?https://www.telia.fi/asiakastuki/kiintean-verkon-hairiokartta 

Häiriökartta on katottu ja ei osu tälle alueelle.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +13

@Jartsaa Laitoitkin jo, että laitoit digiboxin tehdasasetuksille. Oletko myös palvelureitittimen resetoinut erikseen. Eli ei vain uudelleenkäynnistänyt..

 

Onko sinulla langattomat lähettimet käytössä? Jos joo, niin niille sama toiminne. Jos ei, niin jos mahdollista testata toista palvelureititintä. Toki voit tulla asiasta keskustelemaan Chattiimmekin :)

Sain vihdoin ja viimein telkkarin näkymään ja boxi toimii ainakin toistaseks normaalisti. Netin toimivuuden testasin ja edelleen sanoo että ei toimi oikein. Ja jos käynnistän tietokoneen esim. uudelleen niin en saa nettiä toimimaan ilman että udelleen käynnistän modeemin. IP osotetta herjaa.

Vastaa