Toimiiko Sonera Viihde mobiili suoraan televisiossa?

  • 22 March 2017
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Minulla on Sonera Viihde ja siinä myös mobiiliviihde. Talossa ei ole kattoantennia (enkä haluaisi siihen investoida) ja pitäisi löytää ratkaisu, jolla pystytään katsomaan useampaa telkkaria samaan aikaan. Pystyykö nykyisillä televisioilla, joissa on internet-selain, katsomaan suoraan esim. Mobiiliviihdettä? Chromecastin avulla toki kännykästä/tabletista, mutta tuntuu turhalta kytkeä monta laitetta tv-katselua varten esim. kakkostelkkariin.

Onko muita ratkaisuja? Toimivatko kevyet sisäantennit?


1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

@VilleTapanila kirjoitti:


Minulla on Sonera Viihde ja siinä myös mobiiliviihde. Talossa ei ole kattoantennia (enkä haluaisi siihen investoida) ja pitäisi löytää ratkaisu, jolla pystytään katsomaan useampaa telkkaria samaan aikaan. Pystyykö nykyisillä televisioilla, joissa on internet-selain, katsomaan suoraan esim. Mobiiliviihdettä? Chromecastin avulla toki kännykästä/tabletista, mutta tuntuu turhalta kytkeä monta laitetta tv-katselua varten esim. kakkostelkkariin.Onko muita ratkaisuja? Toimivatko kevyet sisäantennit?


Moi @VilleTapanila! Valitettavasti Sonera Viihde Mobiilipalvelua ei voi käyttää älytelevision selaimen kautta, koska Sonera Viihde vaatii Microsoftin Silverlight-lisäosan. Lisäksi kannattaa huomioida, että voit käyttää Sonera Viihteen netti- ja mobiilipalveluita yksillä tunnuksilla neljällä eri laitteella, mutta vain yhdellä (1) laitteella kerrallaan.  Kevyt sisäantenni ajaa hyvin asian mikäli asut hyvällä sijainnilla, koska itselläni ja muillakin tutuilla on sellainen käytössä. En suosittele ostamaan halvinta mallia vaan valitsemaan hinta-laatusuhteltaan sopivan ja sen voi haaroittaa useampaan televisioon. Jatkossa ei tarvitse säätää laitteita koko ajan :) 

Vastaa