Syyskuun uutiskirje

 • 10 September 2018
 • 0 kommenttia
 • 20 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21
 • Yhteisömanageri
 • 9908 kommenttia


 


 


Moikka,


 


arki on jälleen koittanut kesän jälkeen. Syksy toi mukanaan paljon uutta ja tämä näkyi myös Yhteisössä, elokuussa oli vierailuita ja keskusteluita melkein ennätysmäärä.


 


Päällimmäisenä jäi mieleen Applen tiedote seuraavan Keynote-päivän osalta, jännittäminen omenasadon kypsymisen osalta on siis käynnistynyt. Samsung lanseerasi uusia tuotteita jonka myötä toimme markkinoille myös eSIM-palvelun. Lanseerasimme myös uuden hybridilaajakaistan ja se otettiin Yhteisössä hyvin vastaan, aiheen ympäriltä käytiin paljon keskustelua. Liiga lähestyy ja julkaisimme aiheeseen liittyen paljon ohjemateriaalia ja Liigasta keskusteltiinkin Yhteisössä paljon.


 


Hyvää syksyä


 


Tero Revonmäki / yhteisömanageri


 


Elokuun TOP 5


  


Kuumimmat keskustelut


  1. Liiga-kanavapaketit, tekniikat ja sisällöt Q/A

 2. Hybridilaajakaistasta

 3. Telia TV Android-TV:lle

 4. Liiga Preseason, aikataulut ja kommentit

 5. Lukkiutunut verkkokortti


  


Kuumimmat blogit


  1. Samsung Unpacked -valvojaiset 9.8.2018 klo 18.00

 2. Kysely: Kiinteä IP kodin laajakaistaan

 3. Testissä Telia TV ja Elisa viihde

 4. Kutsu: Etsimme testaajia uudelle matkapuhelinpalvelulle

 5. Miten Liigan pelit näkyvät kaudella 2018-2019?


 


Useita laitelanseerauksia sekä muita kohokohtia


      


@Purnipsi


 


"Olen mobiiliverkkoihin hurahtanut harrastelija Etelä-Suomesta. Yhteisössä on tullut pyörittyä lähes alusta asti. Erityisesti tukiasematekniikka ja uudet verkko-ominaisuudet ovat kiinnostukseni kohteita. Yhteisössä parasta on se, että täältä on saanut väyliä keskustella asiantuntijoiden kanssa. Samalla on voinut auttaa muita asiakkaita ja oppia uutta. Leipätyöni on ehkä yllättävästi soster-alalla, joten voin sanoa "huoltavani" sekä verkkoja että ihmisiä."


 


Apple-valvojaiset 12.9. klo 20 ja mitä muuta on tulossa


 
 • Apple julkistaa uusia tuotteita tulevana keskiviikkona klo 20 alkaen. Pidämme Yhteisön perinteiset Apple-valvojaiset, joissa seuraamme suoraa streamia Steve Jobs Theaterista ja fiilistelemme illan antia. Illan aikana koostamme myös tiedot uusista laitteista (mallit ja saatavuudet) Yhteisöön. Tervetuloa valvojaisiin kanssamme.
 • 4G- ja Wifi-puhelut pilotti jatkuu syksyn yli ja haemme koko ajan lisää uusia testaajia. Myös uusia yhteensopivia puhelimia tulee koko ajan lisää.
 • Liigakausi 2018 pian täällä, kiekko tippuu jäähän 14.9. Yhteisöstä löydät paljon tietoa Liigasta sekä muun muassa siitä, miten pääset pelejä katsomaan.
 • Haluamme rakentaa Yhteisöstämme pohjoismaiden parhaimman online-yhteisön. Mistä sinä haluaisit jatkossa lukea ja keskustella Yhteisössä, miten tekisimme Yhteisöstä paremman paikan juuri sinulle? Hyppää mukaan matkallemme, lue lisää Yhteisön artikkelista.
 • Lisää mielenkiintoisia blogeja.
 • Keskusteluita, ongelmanratkaisua ja vinkkejä mm. tuotteisiimme liittyen.
 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa