Katseluvinkit

Vuokraamon helmikuun TOP 10 leffat

  • 5 March 2024
  • 0 kommenttia
  • 28 katselukertaa
Vuokraamon helmikuun TOP 10 leffat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Helmikuun Telia Play Vuokraamon top 10 -lista pitää sisällään monenmoista katseltavaa! Vuokratuimpien elokuvien listalla on niin toimintaa, draamaa, scifiä kuin komediaakin. Lue alta saadaksesi selville, mitkä elokuvat nousivat kärkeen! Löytyykö joukosta sinulle tuttuja elokuvia?

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € hintaisia vuokraelokuvia). 

Huom! Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. Premium-elokuvat ovat uunituoreita leffoja, jotka ovat samaan aikaan myös elokuvateattereissa katsottavissa ja siksi vuorahinta on niissä korkeampi.

 

Tammikuun 2024 top 10 näyttää tältä: 
 

1. Expend4bles
2. Spede
3. Oppenheimer
4. Indiana Jones and the Dial of Destiny
5. Mission: Impossible – Dead Reckoning
6. Kreikkalainen Naimakauppa 3
7. Saw X
8. Bricklayer
9. Barbie
10. Butcher's Crossing

 

Linkeistä pääset elokuviin, joista olemme jo kirjoittaneet esittelyn tänne Yhteisöön. Alla esittelen ne elokuvat, jotka eivät tätä ennen ole vielä saaneet palstatilaa.

 

Expend4bles

 

Julkaisuvuosi: 2023
Genre: Toiminta, seikkailu, trilleri
Ikäraja: K15
Kesto: 1 t 43 min
IMDb: 4.8

The Expendables -elokuvasarjan neljännessä osassa nähdään kokoelma huippunäyttelijöitä, mukaan lukien Jason Statham, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren ja Randy Couture, jotka palaavat leffasarjan aiempiin rooleihinsa. Lisäksi mukana ovat Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran ja Andy Garcia. Nämä toimintatähdet ovat aseistettuna jokaisella mahdollisella aseella, ja he toimivat maailman viimeisenä puolustuslinjana, joka kutsutaan paikalle, kun kaikki muut vaihtoehdot vihollista vastaan on jo käytetty tai poissuljettu. Elokuva on täynnä adrenaliinia ja seikkailua. Tiimin uudet jäsenet tuovat mukanaan niin uusia tyylejä kuin taktiikoitakin, ja termi “uusi veri” saa aivan uuden merkityksen. Expend4bles tarjoaa räjähtävää toimintaa, hyvän ja pahan taistelua, terroristien vastustamista, komentotehtäviä ja tiimityöskentelyä. Toiminnan ystävälle varma valinta!

 

 

Kreikkalainen naimakauppa 3

 

Julkaisuvuosi: 2023
Genre: romanttinen draamakomedia
Ikäraja: K11
Kesto: 1 t 32 min
IMDb: 5.2

My Big Fat Greek Wedding 3 eli Kreikkalainen naimakauppa 3 on Nia Vardalosin ohjaama romanttinen komedia, joka jatkaa suositun Kreikkalainen naimakauppa -elokuvasarjan tarinaa. Elokuva sai ensi-iltansa 8. syyskuuta 2023. Tämä sydäntälämmittävä matka vie katsojat mukanaan Kreikkaan Portokaloksen perheen sukukokoukseen. Tarjolla on hulvattomia tilanteita ja juonenkäänteitä, kun sukulaiset kohtaavat pitkästä aikaa toisensa. Elokuvassa nähdään monia tuttuja kasvoja aiemmista elokuvista, kuten pääosanäyttelijät Nia Vardalos ja John Corbett. Jos olet nauttinut tämän leffasarjan aiemmista osista, niin tämä kolmaskin voi olla juuri sinulle sopiva seikkailu.

 

 

Butcher’s Crossing

 

Julkaisuvuosi: 2022
Genre: lännenelokuva, draama
Ikäraja: K15
Kesto: 1 t 45 min
IMDb: 5.6

Butcher’s Crossing on Gabe Polskyn ohjaama lännenelokuva, joka perustuu John Edward Williamsin samannimiseen romaaniin vuodelta 1960. Elokuvassa nähdään Nicolas Cage, Fred Hechinger, Xander Berkeley, Rachel Keller, Jeremy Bobb ja Paul Raci. Elokuva on seikkailukertomus coloradolaisesta opiskelijasta, joka päättääkin jättää opintonsa liittyäkseen biisoninmetsästäjien seuraan. Päätös vie hänet syvälle villiin luontoon, missä hän kohtaa niin luonnonvoimia kuin oman mielenterveytensä haasteita. Butcher’s Crossing on unenomainen ja syvällinen elokuva, joka jättää katsojan pohtimaan elämän perimmäisiä kysymyksiä. Jos olet kiinnostunut luonnonvoimista ja mielenmaisemista, tämä elokuva voi tarjota sinulle unohtumattoman kokemuksen! 

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa