Skip to main content

Telia Play Vuokraamosta on haettu syyskuussa niin jännitystä kuin lämpöä elokuvien muodossa! Toimintatrilleri The Beekeeper luovutti kakkossijansa rakastetulle Myrskyluodon Maijalle, joka piti edellisellä listalla kolmospaikkaa. Kuukauden tulokkaana sijalla kolme komeilee sci-fi-kauhuleffa A Quiet Place: Day One - Extended Preview! Katso alta koko top-lista ja kerro kommenteissa, onko sinun suosikkisi päässyt vuokratuimpien joukkoon? Ja nyt ei muuta kuin leffaherkut esiin! 🍭🍿

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € hintaisia vuokraelokuvia). 

 

Syyskuun TOP 10 Telia Play Vuokraamossa:

  1. Bad Boys: Ride or Die

  2. Myrskyluodon Maija

  3. A Quiet Place: Day One - Extender Preview

  4. Civil War

  5. Hiljainen paikka: Päivä yksi

  6. The Fall Guy

  7. Furiosa: A Mad Max Saga

  8. The Beekeeper

  9. Boneyard

  10. Beetlejuice

 

Klikkaa linkistä leffaesittelyyn! Elokuvat, joista emme ole kirjoittaneet artikkelia, on esitelty alla:

 

Bad Boys: Ride or Die

 

Genre: toiminta
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: 16
Kesto: 1 t 51 min
IMDb: 6.6

 

Maailman suosituimmat pahat pojat Will Smith sekä Martin Lawrence tekevät paluun ikonisella yhdistelmällä tajunnanräjäyttävää toimintaa ja räävitöntä komediaa. Tällä kertaa kaksikko yrittää selvittää entisen poliisipäällikkönsä lavastetun yhteyden huumekartelleihin, mutta päätyykin itse pakomatkalle. Elokuva yhdistää tuttuun tapaan huumoria ja nopeatempoista toimintaa tarjoten tosifaneille tuttua viihdettä

 

 

Hiljainen paikka: Päivä yksi

 

Genre: sci-fi, kauhu
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: 16
Kesto: 1 t 36 min
IMDb: 6.3

 

Nainen taistelee hengestään avaruusolentojen hyökätessä New Yorkiin. Hiljainen Paikka: Päivä yksi on esiosa vuoden 2018 hittielokuvalle Hiljainen paikka. Elokuva sijoittuu maailmanlopun ensimmäisiin päiviin New Yorkin kaupungissa, kun ääniherkät avaruusoliot alkavat terrorisoida ihmiskuntaa. Michael Sarnoskin ohjaaman ja yhdessä John Krasinskin kanssa käsikirjoittaman elokuvan pääosissa nähdään Alex Wolff, Djimon Hounsou, Eliane Umuhire, Joseph Quinn ja Lupita Nyong'o.

 

 

Civil War

 

Genre: toiminta
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: 16
Kesto: 1 t 44 min
IMDb: 7.0

 

Civil War on dystooppinen toimintatrilleri, joka sijoittuu tulevaisuuden Yhdysvaltoihin, jossa yhteiskunta on hajonnut sisäisten ristiriitojen vuoksi. Elokuvan keskiössä on joukko amerikkalaisia toimittajia, jotka matkustavat henkensä uhalla läpi maan keskellä sisällissotaa. Alex Garlandin ohjaaman elokuvan pääosissa näyttelevät Cailee Spaeny, Kirsten Dunst ja Wagner Moura.

 

 

The Fall Guy

 

Genre: toiminta, komedia
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: 12
Kesto: 2 t 1 min
IMDb: 6.9

 

The Fall Guy on humoristinen toimintakomedia, joka perustuu 1980-luvun televisiosarjaan. Kovia kokenut stuntmies Colt Seavers palaa takaisin toimintaan, kun elokuvatähti yhtäkkiä katoaa. Mikä voisikaan mennä mönkään? Ryan Goslingin tähdittämän toimintapläjäyksen on ohjannut David Leitch, joka tunnetaan myös sellaisista toiminnan täyteisistä elokuvista, kuin Bullet Train, Deadpool 2 sekä John Wick.

 

 

Lue myös:

 

 

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa