Kiinnitetty aihe

Tervetuloa Telia Yhteisöön

  • 2 November 2022
  • 0 kommenttia
  • 873 katselukertaa
Tervetuloa Telia Yhteisöön
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20
  • Yhteisömanageri
  • 9426 kommenttia

Kysymyksiä, keskusteluja ja ratkaisuja – Telia Yhteisössä puhutaan digitaalisesta elämästä ja otetaan kaikki irti Telian tuotteista.

Keskusteluja moderoi Telian ammattilaiset, mutta sana on vapaa: jaa vaikkapa parhaat kuvausvinkkisi puhelimella, kysy 5G-liittymistä tai puhu suusi puhtaaksi lasten ruutuajoista.

Telia Yhteisön käyttäjät auttavat digitaalisissa ongelmatilanteissa yleisillä neuvoilla, vinkeillä ja ohjeilla. Jos tarvitset yksityiskohtaista sekä henkilökohtaista apua Telian palveluiden ja tuotteiden kanssa, käännythän asiakaspalvelukanaviemme puoleen.


Osallistu keskusteluun ja voita palkintoja 

 

Telia Yhteisön sisältöjen lukeminen on kaikille avointa ja kommentoimaan pääsee tekemällä tunnukset. Rekisteröityminen kannattaa, sillä avuliaimmat ja aktiivisimmat käyttäjät palkitaan kuukausittain Telia-tuottein. Tutustu tarkemmin Telia Yhteisön pisteisiin ja palkintoihin tästä.

Rekisteröitynyt käyttäjä voi myös asettaa itselleen muistutuksia sekä saada sähköposti-ilmoituksia kiinnostavista keskusteluista. Jäsenenä voit myös lähettää yksityisviestejä muille käyttäjille.

Telia Yhteisön aktiivisimmat jäsenet voivat myös hypätä mukaan kehittämään Yhteisön toimintaa ja osallistumaan erilaisiin tuote- ja palvelukehityksiin, testipilotteihin ja lanseerauksiin.

 

Yhteisön tiimi ja Telia-asiantuntijat 

 

Minä @TeroRe vastaan yhteisömanagerina Telia Yhteisöstä. Apunani on iso joukko moderaattoreita.

Yhteisön moderaattorit:

@AaTanja / @HannaMarikaL / @Katjane / @Merja_J / @ReOlivia / @SannaMKoo 

Moderaattorit auttavat ongelmatilanteissa muun Yhteisön kanssa. He ovat varmistamassa, että Yhteisö on mukava paikka keskustella ja kaikki noudattavat yhteisiä sääntöjä. He myös vievät Yhteisössä keskusteltuja asioita laajemmin koko Telian tietoon ja tuovat Yhteisöön Telian asiantuntijoiden virallisia kommentteja.

 

Tekniset asiantuntijat:

@AnneAn /@HeikkiSul @HenriLie  / @KaPetri / @PiaJo 

Telian tekniset asiantuntijat osallistuvat keskusteluihin tarvittaessa ja auttavat sinua esimerkiksi erilaisissa teknisissä vikatilanteissa. Kuten moderaattoritkin, niin myös tekniset asiantuntijat toimivat viestinviejinä yhteisöläisten ja Telian välillä.

Telialainen-arvonimestä tunnistat kaikki Telian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

Ex-Telialainen tarkoittaa työntekijää, joka on vielä viestin kirjoitushetkellä ollut Telialla töissä mutta sittemmin hän on siirtynyt muihin hommiin. Lukitsemme työntekijöiden tunnukset työsuhteen päättyessä, joten sinun on helppo varmistua siitä, että henkilö on viestiä kirjoittaessaan ollut telialainen.

Työntekijämme kirjoittelevat Yhteisöön työnsä puitteissa sekä vapaaehtoisesti töidensä ohella. Jokaisen työntekijän profiilin kautta löydät tietoa mm. hänen toimenkuvastaan yrityksessämme.

Yhteisön pelisääntöjä voidaan päivittää tarvittaessa. Rekisteröitymällä Yhteisöön hyväksyt samalla myös yleiset käyttöehdot.

 

---

 

Lue myös:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.