peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59938 Jäsentä
165533 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Milloin laskun pitäisi näkyä telia.fi:n Omat Sivut -osiossa?Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎04-09-2019
Kirjoituksia: 2
1/2

Milloin laskun pitäisi näkyä telia.fi:n Omat Sivut -osiossa?

Eli liittymästä on toimitusvahvistus ensin 3.8, sitten 4.8 (kun ei ollut ensimmäisellä kerralla auennutkaan sim, kävin liikkeessä ja tehtiin homma uudestaan) tuolla OmaSivut osiossa jossa laskutkin pitäisi näkyä (Laskut & viestit). On jo 6.9, eli reilu kuukausi menty, ei näy mitään laskujen kohdalla. Ei varmaan pitäisi kysellä laskujen perään Hymiö Kieli , mutta ei toisaalta huvittaisi sitten jotain isoa könttää maksaa kerralla jos venyvät kunnolla.

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 168
2/2

Vs: Milloin laskun pitäisi näkyä telia.fi:n Omat Sivut -osiossa?

Moikka @DamtheMan ja tervetuloa Yhteisöön! Hymiö Onnellinen 

Liittymän avauskuukaudelta ei lähetetä laskua, vaan ensimmäinen lasku lähetetään liittymän avausta seuraavana kuukautena. Laskutuskausi on yleensä n. 30pv, mutta ensimmäinen laskutuskausi saattaa olla joko pidempi tai lyhyempi, riippuen siitä mihin laskutusryhmään kuulut. 

Kun kirjaudut telia.fi -sivustolle niin laskutuskautesi pääset tarkistamaan liittymäsi tiedoista. 
Kirjaudu -> Liittymäni ja palveluni -> Valitse liittymäsi, jonka jälkeen avautuu näkymä mistä näet saldosi, ja sen alla on tieto miten monta päivää laskutuskautta on jäljellä. 

Kun laskutuskausi vaihtuu, muodostuu lasku, ja se lähtetään sinulle valitsemasi laskutustavan mukaisesti. Ja silloin näet sen myös tuolla Laskut ja viestit -osiossa. 

0 tykkäystä