Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64830
Kirjoituksia 176339


Highlighted

MMS-viestit

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

MMS-viestit

1/18

Hei

Olen yrittänyt päästä lukemaan MMS-viestejäni, mutta pitää tehdä jotkut tunnukset. Pitää siis liittää puhelinnumero telia-tunnukseen. Luin äsken täältä Telian sivulta, ettei tunnuksia tarvitse tehdä, jos sellaiset on jo. Silloin kun olin vielä TeleFinlandin asiakas, MMS-viestien lukeminen onnistui. Mulla ei ole älypuhelinta. Mulla oli aiemmin vaan pelkkä puhelinliittymä TeleFinlandissa. Miten siis pääsen lukemaan MMS-viestit, joita on tullut jo monta, mutten ole nähnyt mitään niistä. Toivottavasti tämä ei ole kovin sekava viesti. 

 

Kiitos.

Vastaa
17 vastausta
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 444 kpl

2/18

Hei @KissanPolkka7 ja tervetuloa Telian yhteisöön!

Jos sinulla on vain yksi liittymä, niin helpoiten luot tunnukset omalla puhelinnumerolla esim. 040123456 (= tilalla oma numero) ja salasanan siihen saat lähettämällä viesti : Salasana numeroon 15400 (ilmainen numero).

Kirjaudu sisään kyseisen liittymän numerolla ja salasanalla, niin näet saapuneen multimediaviestin.

Multimediaviestit löytyvät kyseisen liittymän tiedoista alempaa (Hallinoi liittymääsi kohdasta).

Vastaa
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

3/18

Ainoa teksti jonka löydän omalta Telia-sivustoltani on Google Play ja App Store kuvakkeiden alapuolella oleva "Hallitse omia palveluitasi" -teksti. 

Tuo on kuitenkin kiinteä teksti, ei siitä klikkailemalla pääse minnekään eteenpäin.

Vastaa
Highlighted

Konkari ☆
Viestejä 1 234 kpl

4/18

Kun kirjaudut sisään Omille sivuille, näkyy kaikki liittymäsi. Valitsen sen puhelinliittymän, johon mms-viestit pitäisi tulla ja kelaat sivua alaspäin. Oikeassa laidassa pitäisi lukea: Hallinnoi liittymääsi ja sen alla mm. Saapuneet mms-viestit ja paljon muutakin.

 

Näyttökuva (101).png

Vastaa
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 9 kpl

5/18

Yritin lukea MMS-viestejä kirjautumalla pankkitunnuksilla sisään omille sivuille. Kun klikkasin "mms-viestit" -kohtaa, tuli ilmoitus että tunnukset pitää yhdistää. Nyt olen yhdistänyt mutta sama herja tulee uudestaan. Todella hankalaksi tehty entiseen verrattuna.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 9 kpl

6/18

Nyt oon pyörinyt taas puoli tuntia, milloin yhteisössä ja milloin omilla sivuilla, yrittänyt kirjautua uudestaan, yhdistää tunnuksia jne. Pankkitunnuksia on kulunut jo neljä. Todella turhauttavaa.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Konkari ☆
Viestejä 1 234 kpl

7/18

Puhelimestahan ne on helpointa lukea tai katsoa. Onko käytössäsi tosiaan puhelin, jolla ei pysty vastaanottamaan MMS-viestejä ? 

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 9 kpl

8/18

Tämän liittymän puhelimella ei pysty, ja siksi joudunkin täällä pyörimään. Nyt on äskeinen herja poistunut, mutta MMS-viestit ovat vielä näkymättömissä. Ne ehkä tulevat näkyviin vuorokauden päästä kun ne on lähetetty. Niin ainakin viimeksi. 

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 444 kpl

9/18

Hei Hefty!

Pystyt myös kirjautumaan liittymääsi lukemaan ne mms-viestit käyttämällä käyttäjätunnuksena puhelinnumeroasi ja tilaamalla siihen salasanan numerosta 15400 (ilmainen numero).

Eli tunnuksena oma puhelinnumero esim. 040123456 (tilalla oma numero) salasanana tilattu salasana.

Näin ei tarvitse kuluttaa pankkitunnuksia, minullakin on sekä yhdistetyt tunnukset että puhelinnumero tunnus. MMS-viestithän tulevat vain tuohon varsinaiseen puhelinnumero liittymään.

Vastaa
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

10/18

Kuinka näen ja luen saadun MMS-viestin?

 

Ohjeet: "Löydät saapuneet multimediaviestit Liittymäsi-välilehden alaosasta, Hallinnoi liittymääsi > Saapuneet MMS-viestit."

 

Siellä mitään ole.

 

Sekavat sivut. Joka paikassa yritetään mydä jotakin, mutta olematon tuki.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.