Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64872
Kirjoituksia 176428

Nettiliittymän hinnoitteluHighlighted

Nettiliittymän hinnoittelu

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

Nettiliittymän hinnoittelu

1/18

Moi. Sanoin määräaikaisen laajakaistaliittymäni irti. Asiakaspalvelusta tarjottiin kahdenvuoden määräaikaista nettikotiin L liittymää kanta asiakas hintaan 24,90e kk ja modeemi KERTAMAKSULLA 29e kahdenvuoden sopimuksen hinta 626,60e. Houkuttelevaa saada ( asiakaspalvelian arvio )200e modeemi vain 29e. Asiakaspalvelusta ei kuitenkaan kerrottu että saisin pelkän liittymän ensimmäinen vuosi 14,90e kk ja sen jälkeen 16,90e kk eikä olisi määräaikainen, kahdenvuoden hinnaksi tulisi 386,60 eli modeemin hinnaksi jäikin 240e Asiakaspalvelusta ei myönnetty että saan liittymän 14,90e kk onneksi löytyi paikallinen liike jossa sai asiakasystävällistä palvelua ja netistä löytyi sama modeemi 159e 

 

 

edit Merja_J: otsikkoa muokattu kuvaavammaksi

Vastaa
0 tykkäystä
17 vastausta
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl

2/18

Hintojen perusteella sanoisin, että kyseessä on eri tuotteet.

Asiakaspalvelu on tarjonnut sinulle Yhteys Kotiin liittymää mobiilitekniikalla, ja siihen kuuluu reititin mukaan, jonka hinta on sitten kampanjasta riippuen mitä on. Tässä liittymässä on joitain etuja tavalliseen Yhteys Mukaan liittymään verrattuna, ja niistä eduista voi olla tai voi olla olematta sinulle hyötyä.

 

Taasen tuo toisaalta hankkimasi liittymä haiskahtaa hinnan puolesta siltä, että se on Yhteys Mukaan liittymä asiakasetuhinnalla, jossa on vielä joku kampis ensimmäiselle vuodelle.

 

Aspakin varmaan olisi sinulle voinut tavallisen Yhteys Mukaan liittymän myydä, jos olisit kysäissyt löytyykö halvempaa vaihtoehtoa. Tavoitteena heillä on kuitenkin myydä kiinteään käyttöön tuo Yhteys Kotiin Mobiili, eikä tavallista "nettitikkuliittymää".

Vastaa
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 943 kpl

3/18

Tervetuloa Yhteisöön @pertsa55. Komppaan myös @kjns arvausta. Asiakastietoja sen kummemmin näkemättä veikkaan myös että tässä on kyse kahdesta eri tuotteesta. Kuluttajalle ei aina välttämättä niin selkeää tuo erottelu ainakaan nimellisesti, netistä kun on kysymys kuitenkin molemmissa palveluissa.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

4/18

Kyllä alkuperäinen otsikko vastasi asiaani. Täällä ei ilmeisesti saa esittää nekatiivista palautetta. Kysyin asiakaspalvelialta mitä muuta eroa liittymillä on kuin toisessa tulee modeemi mukaan ei osannut kertoa mitään eroa. Edelleen sitä mieltä että huijausta 29e modeemista josta maksat kuitenkin 240e

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 943 kpl

5/18

Kyllä @pertsa55, täällä saa esittää myös negatiivisia mielipiteitä. Muokkasin otsikkoa siitä syystä että muutkin asiakkaat löytäisivät keskustelun helpommin jos googlettelevat aiheesta.

Telia Yhteys Kotiin mobiilitekniikalla nopeus/saatavuus tarkistetaan aina osoitekohtaisesti, joten voimme luvata tarkemmin sekä saapuvan että lähtevän liikenteen nopeuden vaihteluvälin kuin Yhteys mukaan -liittymässä.  Palveluun kuuluu lisäksi 5 kpl sähköpostilaatikoita ja modeemi on tuo 29 eur Huawein malli.

 

Telia Yhteys mukaan -liittymässä ei osoitekohtaista tarkistamista ole ja nimensä mukaisesti tuo netti on tarkoitettu "mukaan". Modeemin/reitittimen/nettitikun voi tähän tilata joko meidän kautta tai hankkia sen muualta. Sähköpostiosotteita ei palveluun tule.

Myyjän olisi toki pitänyt osata tämä ero kertoa jos kyse oli nimenomaan näiden Yhteys Kotiin mobiilin ja Yhteys mukaan -liittymän eroista.

Vastaa
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

6/18

Tietenkin tarkistan toimivuuden osoitteessani. Kerkesivät lähettää Telialta simkortin jo kotiin ja siinä lukee näin Tästä saatteesta löydät hyödyllistä tietoa Telia Liikkuva Netti-liittymän käyttöönottoon. Eli sama sim-kortti tulee Netti kotiin kuin Yhteys mukaan liittymään. Elikä 5 sähköposti osoitetta ja modeemin hinnaksi jää 240e muuta eroa ei ole tietysti Telian loko modeemissa ja väri valkoinen. Edellenkin sitämieltä että huijausta mainostaa modemia 29e kertamaksulla. Täytyypä kysellä lehtien yleisön osastolla mitä mieltä asiasta ollaan.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

7/18

Hieman haluaisin tähän vielä tarkentaa. 
Tarkastamme Yhteys kotiin - liittymän saatavuuden käytössämme olevan datan perusteella hieman eritavoin kuin miten asiakkaamme voivat tarkistaa itse. Saamme siis käytännössä tarkemmin selville saatavuuden ja pystymme tarkemmin luvata nopeudet osoitteeseen. 

Yhteys kotiin mobiilitekniikalla -liittymään tuleva 4G-modeemi on tällä hetkellä malliltaan B525, joka on myös meidän verkkokaupassamme erikseen ostettavissa tällä hetkellä hintaan 234€, ja tästä siis maksetaan ainoastaan 29€ suuruinen kertamaksu liittymän yhteydessä. Lisäksi palveluun saa sähköpostiosoitteen lisäksi maksutta Telia Yhteyspiste -palvelun. 

Vastaa
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

8/18

Eli eiköTelian Liikkuva Netti-liittymään kuulu Telia Yhteyspiste -palvelua ????

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 069 kpl

9/18

kirjoitti:

Eli eiköTelian Liikkuva Netti-liittymään kuulu Telia Yhteyspiste -palvelua ????


Onko kyseessä poistunut Sonera Liikkuva Netti -liittymä @pertsa55? Hymiö Onnellinen

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

10/18

Ei vaan toiminnassa oleva yhteys mukaan paketti rajaton 100Mbit/s

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.