Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65950
Kirjoituksia 178574

Takaisinsoitto / ajanvaraus: Teliaa ei ilmeisesti uudet asiakkaat kiinnosta?Takaisinsoitto / ajanvaraus: Teliaa ei ilmeisesti uudet asiakkaat kiinnosta?

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Takaisinsoitto / ajanvaraus: Teliaa ei ilmeisesti uudet asiakkaat kiinnosta?

1/2

Otin yhteyttä chatilla numeron siirtämiseksi, ja sieltä ohjattiin tekemään ajanvaraus. Tein sen saman päivän iltapäiväksi, ja selostin asiani. Odottelin sovitun puolen tunnin ajan ja varuiksi vielä seuraavan tunnin, minkä jälkeen piti lähteä hoitamaan muita asioita.

 

Muissa yrityksissä "ajanvaraus" tarkoittaa, että jotain tapahtuu ko. aikana, Telian tapauksessa ilmeisesti ei, koska mitään soittoa ei koskaan kuulunut. Numeron saa onneksi siirrettyä muillekin operaattoreille...

Vastaa
1 vastaus

Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

2/2

Hei @olle42 ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Hyvä, kun otit täällä yhteyttä, sillä ajanvarauskalenterin kautta varattujen aikojen suhteen on juuri havaittu ongelmia. Tästä johtuen osa varauksista saattaa tulla soitettavaksi väärään aikaan tai jäädä tulematta kokonaan. Pyrimme piilottamaan ajanvarauskalenterit telia.fi-sivustolta, jotta uusia varauksia ei pääse tekemään vian ollessa päällä. Korjaukset ovat onneksi käynnissä parhaillaan. Pahoittelut aiheutuneesta harmista!

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.