Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Prepaid kysely.jpg

 

 

Skaba on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille Hymiö Onnellinen

Prepaid-skabassa palkinnon voittivat @kiisseli67 , @MattiViikate , @TessFin , @Samupeh ja @irritus. Onneksi olkoon vielä voittajille!

 

Mitä ajatuksia sinulla tulee mieleen matkapuhelimen prepaid-liittymän käyttämisestä ulkomailla? Osallistu ideointiin ja keskusteluun ja voita Telia Prepaid -liittymä, johon on ladattu valmiiksi Rajaton 4G L paketti (5 000 min, 5 000 viestiä, rajaton 4G netti 100M, voimassa 31vrk). Paketteja arvotaan yhteensä 5 kpl.

 

Prepaid-liittymämme kehittäminen Yhteisön kanssa jatkuu. Kyselimme taannoin ideoita prepaidin kehittämiseksi ja lopputulemana koostimme kirjoituksen siitä, mitä tuleman pitää. Lue myös prepaidin uudistuksista mm. tästä ja tästä kirjoituksesta. Yksi eniten toivotuimmista prepaidin uudistuksista on ollut mahdollisuus käyttää sitä myös ulkomailla. Meillä on nyt sinulle hyviä uutisia – tämä uudistus on nyt tulossa ensi vuoden aikana 🙂

 

Haluaisimme kuulla sinulta nyt ajatuksiasi muun muassa näihin:

 

  1. Mitä ajatuksia prepaid-liittymän käyttäminen ulkomailla sinussa herättää yleisesti ottaen?
  2. Käytätkö tai käyttäisitkö sinä tai esimerkiksi joku lähipiiristäsi prepaidia ulkomailla, ja jos kyllä niin miten ja mihin?
  3. Käytätkö tai käyttäisitkö ennemmin paikallista prepaidia suomalaisen prepaidin sijasta?
  4. Miten haluaisit saada tietää prepaidisi saldon ulkomailla ollessasi?
  5. Mitä mieltä olet nykyisistä prepaid-tuotteistamme ja mitä uudistuksia haluaisit nähdä niissä jatkossa?

Kerro näkemyksesi ainakin näihin kysymyksiin ja olet mukana arvonnassa josta voit voittaa Telia Prepaid -paketin (arvo 35,80€).

 

Kiitos ajatuksistasi ja ideoistasi jo etukäteen 🙂

Tuotetiimin puolesta

 

Tero / Yhteisömanageri

 

 

Arvonnan säännöt löydät klikkaamalla alta Lue lisää -linkistä.

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Prepaid-liittymän kanssa ulkomailla - osallistu ideointiin ja skabaan


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 13.11. - 11.12.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä viisi (5) kappaletta Telia Prepaid -pakettia (Sisältäen 5000min puhetta & 5000 viestiä sekä rajaton 4G netti 100M max. nopeudella, voimasssa 31 vrk). Paketin arvo 35,80€. Yksi paketti per voittaja.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyihin kysymyksiin. 1 kommentti = 1 arpa. Maksimissaan 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 12.12. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 13.11.2019

 

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Prepaid-liittyman-kanssa-ulkomailla-osallistu-ideointiin-ja/ba-p/197233
Linkki kopioitu
37 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.