Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
EssiJn
Ex-telialainen
Ex-telialainen
 • 134 custom-general.kudos
 • 130 custom-general.replies
 • 20 custom-general.solutions

**ARVONTA PÄÄTTYNYT!** Voita ja testaa Samsung Galaxy A80 (15.7.-28.7.2019)

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

A80.jpg

Jälleen on aika käynnistää uusi Samsung Galaxy A-sarjan kisa, josta voit voittaa itsellesi juuri julkaistun Samsung Galaxy A80 -puhelimen (arvo 679 €)!

Samsung Galaxy A80

Galaxy A80:ssa huomio kiinnittyy ensimmäiseksi sen erikoiseen kääntyvään kameraratkaisuun; samoilla kameroilla voi nimittäin kuvata molempiin suuntiin, eikä laitteessa ole erillisiä taka- ja etukameroita. Kamera osoittaa oletuksena taaksepäin, mutta kun takakamera otetaan käyttöön, tällöin koko kamerayksikkö nousee ylös näytön takaa ja kamerat kääntyvät salamannopeasti osoittamaan puhelimen etupuolelle.

 

Designiltaan Galaxy A80 muistuttaa esimerkiksi Galaxy S10 -lippulaivamalleja ja jatkaa myös muista Galaxy A -sarjalaisista tuttua hillityn tyylikästä linjaa. Laitteen runko on alumiinia ja sekä etu-, että takapuoli on valmistettu kestävästä Gorilla-lasista. Pyöristetystä ulkomuodostaan huolimatta A80 on iso puhelin. Sen Super AMOLED Full HD+ -näyttö on peräti 6,7 tuumaa, näytön resoluutio on 1080 x 2400 pikseliä ja sen kuvasuhde on poikkeuksellisen laaja 20:9. Näyttö peittääkin lähes koko pinta-alan ohuita reunoja lukuun ottamatta.

Galaxy A80:n pinnan alta löytyy vaikuttavan kokoinen 3700 milliampeeritunnin akku, jonka voi olettaa kestävän normikäytössä koko päivän. Superpikalatauksella virtaa saa tarvittaessa nopeasti lisää. Langatonta latausta A80:sta ei valitettavasti löydy.

Rajoituksiakin toki löytyy. A80:ssa ei ole esimerkiksi muistikorttipaikkaa tai kuulokeliitäntää. Sisäinen tallennustila toki riittää useimmille ja bluetooth-kuulokkeet tekevät kuulokeliitännän tarpeettomaksi.

Etsimme testaajia ja osallistu arvontaan! 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa uuden Samsung Galaxy A80 -puhelimen itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän ketjun kommenteissa:

 

Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A80 -puhelimelta, ja mikä sen ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta. Onko se esimerkiksi puhelimen tyylikäs ulkonäkö, kestävä akku, vai erikoiset kameraominaisuudet?

Samsung Galaxy A80 -puhelimen ominaisuuksiin voit tutustua lisää Yhteisön laite-esittelyssä.

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa, niin käytä ja testaa puhelinta aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön Käyttökokemukset Samsung Galaxy A80 -keskusteluketjuun:

 

 • Ensitunnelmat puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)

 

Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Millaisia odotuksia sinulla on juuri vastaanottamasi puhelimen suhteen. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää, ja soveltuiko se hyvin käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Tyyli on vapaa!

 

Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua arvontaan 28.7. kello 23:59 asti
 2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän ketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kolmen viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön, sisältäen laitekuvia sekä myös laitteella otettuja kuvia
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä  kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 32 sekä varsinainen arvostelu viikolla 33.
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin A-sarjan puhelimien arvontoihin sekä muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A80


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 15.-28.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A80 -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 679€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 29.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy A80 -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 32
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 33

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 08.07.2019

 

Samsung A80 tekniset tiedot

 • Mitat: 165.2 x 76.5 x 9.3 mm
 • Paino: 220 g
 • Näyttö: 6,7” Full HD+ Super AMOLED (20:9-kuvasuhde)
 • Resoluutio: 2400 x 1080
 • Suoritin: Snapdragon 730G
 • RAM-muisti: 8 Gt
 • Tallennustila: 128 Gt
 • Muistikorttipaikka: Ei
 • Kamerat: 48 MP (pääkamera) + 8 MP (ultra-wide) + 3D (syvyys)
 • Akku: 3700 mAh
 • Käyttöjärjestelmä: Android 9 Pie
 • SIM-kortti: Nano-SIM
 • Dual SIM: Kyllä

 

 

Samsung Galaxy A-sarjan arvonta

 

Olemme lanseeranneet täällä Yhteisössä uudistetun A-sarjan koko kevään kestävän skaban muodossa yhteistyössä Samsungin kanssa. Haluamme kuulla sinulta miltä uusi A-sarja vaikuttaa, joten olemmekin laittaneet pitkin kevättä uusia A-sarjalaisia arvontaan sekä testiin.

 

Lue lisää:
 

 

157 vastausta
Kankel
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Puhelimen moderni design hivelee silmiä. Pyöreät muodot, kestävä akku ja amoled-näyttö lisäävät varmasti käyttömukavuutta. Odotan puhelimelta toimintavarmuutta ja akunkestoa. Nämä ovat kohdallani puhelimen tärkeitä ominaisuuksi.

NJM70nok
Uusi keskustelija
 • 0 custom-general.kudos
 • 5 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Minulle tärkeintä on keskustelu videon välityksellä viittomakielisten kuurojen kanssa. toinen seikka mikä tulee mieleen, että saa estettyä mainossoitot yhdellä klikkauksella tai jollain tapaa sulkea ne mainossoitot pois. Eihän kaikki muutkaan tykkää että soitellaan esim. lehtitilauksen takia vaikkapa työaikaa häiriten. Myös tunnistus ulkomaan puheluille, eli voi määritellä ne roska/huijauspuhelut pois. Tästä on monet kuurot valittaneet, kun heille soitellaan mainoksia. He eivät vastaa niihin, kun eivät kuule! Heillä kuitenkin on tuo puhesoitto mahdollisuus päällä, kun vk-tulkki voi heidän puolestaan tarvittaessa soittaa puhelimella.  Lisäksi omalta kohdaltani toivoisin hieman isompia näppäimistöä nakkisormille, eli suuntamismahdollisuus. Mulla tahtoo usein a-kirjain muuttua s-kirjaimeksi kuten jokin muukin ja korjaus on turhauttavaa tekstiviesteissä ja muussa viesteissä. Akku saisi kestää pitempään. Lisäksi mahdollisuus siirtää valokuvien lisäksi muut tiedostot, kuten muistio ym. suoraan kannettavaan talteen. (tätä ei mun nykyisessä äly Samsungissa ole). Toisaalta voisi olla myös mahdollisuus, että valokuvat ja tiedot voi kännystä siirtää muistitikulle ja muistitikulta sitten kannettavaan käsiteltäväksi tai talteen.

NJM70nok
Uusi keskustelija
 • 0 custom-general.kudos
 • 5 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Korjaan: näppäistön suurentamismahdollisuus kirjoittaessa.

Erinas
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Samsungin kamera kiinnostaa erittäin paljon! Nykyisen iphonen kamera ja kuvanlaatu ovat todella surkeita, mutta Samsungilla otetut kuvat ovat todella hyviä. 

jaypekka
Kunniajäsen
 • 48 custom-general.kudos
 • 141 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Näin tämän vehkeen kaupassa, ja se oli ensimmäinen mekaanisella kameralla varustettu puhelin, jota pääsin hipelöimään. Vaikuttava kapistus, jota kiinnostaisi testata, koska:

- kiinnostaa, kuinka mekaaninen osa kestää käyttöä, kulutusta ja pölyä ym.

- älypuhelimet ovat olleet murroksessa, jossa näytöissä on ollut loveja ja reikiä ja pisaroita, mutta haluaisin itse kattavimman näyttökokemuksen, ja kulmikkaita näyttöjä ei ole enää kuin halvemmissa malleissa, tosin tässä lievästi pyöristetyt kulmat

- nykyinen Samsungin puhelin on julkaistu 3,5 vuotta sitten, joten haluaisin nähdä, kuinka uusi One UI toimii

- tämä olisi myös ensimmäinen puhelimeni ilman kuulokeliitäntää, mutta olen siirtynyt hiljattain käyttämään enemmän Bluetooth-kuulokkeita. Langatonta lataustakaan ei ole tullut käytettyä paljon, joten näiden ominaisuuksien puuttuminen ei haittaisi

- olen muuttamassa pääkaupunkiseudulle ja aloittamassa uuden työn, joten Dual-SIM-korttipaikalle olisi myös hyvin käyttöä, ja mielenkiintoista seurata ison akun akunkulutusta kahdella kortilla. Mikäli akku hupenisi, haluaisin mitata pikalatauksen nopeutta arkipäiväisissä tilanteissa pelastamassa virransaannin.

- valokuvaamiseen haluaisin myös uutta perspektiiviä laajakulmalinssillä, jota voi hyödyntää niin selfieissä kuin pääkaupungin arkitehtuurin katukuvauksessakin. Selfiehin myös haluan saman kuvanlaadun kuin takakameroihin, mikä hoituisi kääntyvällä ja tarkentavalla kameralla. Harvassa mallissa etukamerassa on automaattitarkennusta, saati sitten optista kuvanvakautusta.

 

Näiden asioiden valossa lähtisin ilolla jakamaan kokemukseni Samsungin uutukaisesta!


Seuraa Youtubessa https://youtu.be/B3U38lNesbk
OJ855
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Eniten itseäni kiinnostaa suorituskyky ja sen vaikutus akunkestoon. Nykyisen A50:seni ero A80:seen on prosessorin ja gpu:n vaihdoksella, koska nyt siirrytään käyttämään tunnetumpaa ulkopuolisen valmistajan rautaa (qualcomm) kun tähän mennessä Samsung on käyttänyt omia tökkivän tuntuisia neliydin-prosessoreitaan sekä heikompaa grafiikkapiiriä, joiden akun kulutus on ollut naurettavalla tasolla. Esim. pelatessa täysi lataus kestää hädin tuskin paria tuntia vaikka luurissa on 4000mah akku. Jopa vanha Iphone 5s jaksoi pidempään puolta pienemmällä akkukapasiteetillaan.

 

Suoraansanottuna käyttämäni A50 on ollut pettymys ja mielelläni ottaisin testiin vertailukohteeksi ulkopuolisesti samanlaisen, mutta täysin uudistetulla moottorilla varustetun puhelimen.

arttukoo
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Ennen Oneplus-puhelimiin siirtymistä olin vannoutunut Samsungin käyttäjä, joten olisi mielenkiintoista nähdä, olisiko taas leirin vaihdon aika. Oneplussassa olen pitänyt erityisesti pikalatausominaisuudesta, joten A80:n superpikalatausominaisuus kiinnostaa. Kännykkää tulee myös käytettyä paljon, joten kestävä 3700 mAh akku kuulostaa myös hyvältä. Kaikkein kiinnostavinta todennäköisesti on kumminkin kamera, sillä sekä kääntymismahdollisuus että kolme erillistä (ja erilaista) kameraa kiinnostavat.

KaKoLa
Uusi jäsen
 • 1 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olen jo jonkin aikaa etsinyt korvaajaa 2v vanhalle Samsung Galaxy S8:lle.

Tässä voisi olla hyvä korvaaja sille.

Eniten kiinnostaa uudessa A80:ssä akun kesto, sekä tuo uusi kamera-innovaatio. Olisi erittäin  mielenkiintoista päästä testaamaan uutta laitetta.

Active2016
Uusi keskustelija
 • 4 custom-general.kudos
 • 14 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hei!

 

Voi että, onpa puhelin ladattu huippuomaisuuksilla! 

 

Sopivasti onkin loma tuona ajankohtana niin pääsisi hyvin testaamaan ja eri paikkoihin. Eiten odotan puhelimelta varmastikin kameran monipuolisia toimintoja. Mutta jo se, että saa puhelimen hypisteltäväksi on se juttu, mistä kaikki lähtee! Tätä olisi ilo testata! 

 

Minun mukana puhelin pääsisi mm. kesätapahtumiin, vaelluksille, patikointireissuille, veneretkille, Asuntomessuille, kesäteatteriin ym 🙂

 

Hyvää kesän jatkoa!

 

jonttuseni
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Moikka,

 

Eniten uudemman sukupolven puhelimesta odotan kyllä näyttöä.. Omassa S7 edgessä alkaa olemaan jo sen verran vanhanaikainen näyttö, että uuden puhelimen räplääminen ja näytön katselu tuntuu samalta kuin laittaisi likinäköisenä lasit päähän.

 

Ulkonäköhän tuossa a80 mallissa on viimeisen päälle. Näyttö ilman kameran lovea vaikuttaisi olevan se seuraava "juttu" ja todella hienoltahan se näyttää.

 

Lisäksi on tietysti _pakko_ päästä testaamaan tuota kääntyvää kameraa. Monta videota aiheesta kyllä nähnyt, mutta ei arvostelujen/videoiden katsominen tietenkään vedä vertoja omakätiselle kokeilulle.

En osaa sanoa mikä näistä kolmesta mainitusta on se minun eniten odottama juttu.. Ehkä kuitenkin se kamera, koska samanlaista ei taida juurikaan muista puhelimista löytyä.. 🙂