Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
jksalmi_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

4G kuuluvuus Nokia Harjuniitty

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Mikähän mahtaa olla ongelma, kun muutatin liittymäni nettinopeuden 4G:ksi Soneran peittokartta alueen tietojen pohjalta eikä 4G kuuluvuus toimi juurikaan alueella?

Edellytyksenä tilauksen tekemiselle ehdottomasti oli, että koti-osoitteessani 4G kuuluu hyvin. Peittokartta ilmoittikin lähes koko Harjuniityn alueella Nokialla 4G:n odotetun kuuluvuuden erinomaiseksi.

Näin ei kuitenkaan ole ja 4G:llä ei ole juuri ollenkaan kuuluvuutta alueella. Kotonani toimii vain 3G ja testattuani yhteyden myös ulkona kotikadullani Kämppätiellä ja lähikaduilla tilanne on yhtä huono. Ainoastaan pienellä alueella mäen päällä Sipiläntien ja Koppelonkadun välisellä kävelytiellä 4G-yhteys muodostui ja sielläkin oli vain heikko kenttä (1-2 tolppaa).

Laitteeni on Nokia Lumia 930. Puhelimen 4G-yhteys toimi kyllä Nokian keskustassa, kun kävin sitä siellä kokeilemassa.
1 vastaus
Pia__
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 217 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei jksalmi,

peittoaluekartta on sonera.fi .-sivustolla suuntaa-antava, joten katselin täältä teknisen asiakaspalvelun puolelta siellä olevan maastolliset haasteet eli mäet osittain kuuluvuutta heikentämässä. Lisäksi mastojen etäisyys suhteessa kotiosoitteeseesi on myös yksi tekijä heikentämään signaalia muidenkin verkon käyttäjien ohessa.

Alueelle on tulossa parannuksia ennen ensi vuoden kesää eli tarkemmin Harjunniitylle, joten silloin viimeistään tilanne paranee.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut