App iPadille

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Millä ihmeen tunnuksilla Sonera viihteen appiin iPadille pitäisi kirjautua, kokeilin kaikki tunnukseni mutta mikään ei kelvannut?

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Kaikki, mutta mitkä?

Puhut tästä apista https://itunes.apple.com/fi/app/sonera-viihde/id760266794?mt=8 ja sinun tulee tilata erikseen Sonera Viihde netissä ja mobiilissa palvelu. Todella idioottimaista laittaa apin nimeksi Sonera Viihde.

Mutta kuitenkin sinun tulee tilata Sonera Viihde netissä ja mobiilissa palvelu Omilta sivuilta Sonera tunnuksella, ei laajakaistatunnuksella (esim. matti-2), matkapuhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteelle. Ohje tässä: http://www5.sonera.fi/ohjeet/Sonera_Tunnuksen_luominen_ja_unohtuneen_salasanan_uusiminen

Liitä se sinun aikaisempiin käyttäjätunnuksiin, tällä Sonera tunnuksella voit hallita siis kaikkia aikaisempiin tunnuksilla olevia palveluja.

Tilaa siis Omilta sivuilta se Sonera Viihde netissä ja mobiilissa palvelu. Palvelun tunnukset ovat ilmaiset ja Sonera Viihde asiakkaalle kuuluu yhdelle tunnukselle (Sonera Viihde netissä ja mobiilissa palvelun tunnukselle) peruspaketti tai peruspakettitallennuksella veloituksetta Sonera Viihteen tilauksen ajan. Myös muut Sonera Viihteeseen tilatut kanavapaketit voi tilata Sonera Viihde netissä ja mobiilissa palveluun maksutta.

Lisätietoa: http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/tv+ja+viihde/sonera+viihde+netissa+ja+mobiilissa

Vastaa