Buffalo infiniti wbmr HP g300

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Terve,

Yo. Purkista on täällä kyselty aiemminkin, laitteessa tuore firmus mutta eipä toimi ADSL.
Kaikki valot mitä tarvitaan vihreää. Vpi/vci on OK 0/33 jne. Ootteko testannut tätä laitetta ja millä asetuksilla sen sais toimimaan. WLANin kanssa ei ongelmia.

T. Esko

3 kommenttia

Hei fiesaa1,

Toimiiko yhteys toisella modeemilla kuitenkin?

Kyseiselle modeemille ei nyt kyllä tarkempia ohjeita ole antaa. Modeemi ei osaa hakea asetuksia verkosta automaattisesti esim. resetoinnin jälkeen?

Palaako DSL valo kiinteästi ja internet valo vihreänä vilkkuen välillä?
Moi

Minulla ollut tuo purkki jo reilun vuoden eikä ole koko aikana toiminut kunnolla. Yhteys muodostuu muttei saa IP osoitetta aina haettua. On kokeiltu resettiä ja asetettu uusin firmware. Hakee asetukset automaattisesti uusimmalla firmwarella. Ei auta sekään. Nyt ollut pimeänä jo pari päivää joten taitaa mennä vaihtoon koko laitos. Vanhan Zyxelin kun tuohon pistää piuhan jatkoksi niin jo pelittää.

T : Frank
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
IP-osoitteet voit määrittää sisäverkossa manuaalisesti mm. Windowssin asetuksissa

Kuitenkin ennen tarkista että käytössäsi on sisäverkon IP-osoite (NAT käytössä) http://www5.sonera.fi/ohjeet/IP-osoite/Windows_7

eli osoitteena 192.168.1.X tai 192.168.0.X

IP:n vaihto-ohje http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows/change-tcp-ip-settings#1TC=windows-7

Huomaa, ettei verkossa saa olla kaksi samaa IP-osoitetta...

Oletko varma että on reitittimen vika että IP-osoitetta ei löydy? Windowssissa ainakin on ollut ongelmia välillä IP-osoitteiden löytämisessä. Voisi olla apua, jos kokeilisit resetoida myös Windowssin verkkokortin ajurit. Voit resetoida mm. Windowssin vianhaun avulla (troubleshooting)...

Vastaa