Ei signaalia Pieksämäellä MAX Sport 1 yms.

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Eli Pieksämäellä, tarkemmin sanottuna Naarajärven taajama-alueella on ongelmia kanavanippu 6:n kanssa. Valittaa että ei ole signaalia, mutta muiden kanavien toimivuudessa ei ole ongelmia. Kanavat on haettu useaan kertaan uudestaan, johdot irrotettu seinästä ja kokeiltu kahdella eri digiboksilla, mutta ei toimi.

Olisi tärkeää saada etenkin tuo MAX Sport 1 näkyville, koska jääkiekon MM-kisat alkavat huomenna. Missä on vika?

Lisäys:

Niin ja tarkemmin sanottuna vielä, niin Kyöpelintiellä asustelen. Sama vika on ollut näiden kanavien kanssa aiemminkin, joten olisi ihan mukava tietää että mistä moinen johtuu.

4 kommenttia

Ja jälleen katosi signaali. Aamulla vielä toimi ihan hyvin, mutta nyt sitten jälleen hävisi juuri sattumalta tuo MAX Sport 1, joka olisi se tärkein kanava. Sport 2 ja C More Tennis kyllä näkyy, mutta ei paljon lohduta.

Onko tällä alueella nyt ollut jotain häiriötä, vai mistä tämä toistuva pätkiminen oikein johtuu?
Hei Jopper90,

Alueella ei näyttäisi tulleen vikailmoituksia tuohon ongelmaan liittyen. Jos vika edelleen jatkuu niin olethan vikapalveluumme yhteydessä.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.
Sama tapahtui jälleen, eli Max Sport 1 pimeni mutta C More Tennis ja Sport 2 toimivat. On se nyt kumma, että yksi kanava on pimeänä ja muut toimivat. Mistä tämä voi johtua?
Hei jopper90

Vaikea päätellä suoraan mistä ongelma johtuisin. Mikäli ongelma tulee useammalla laitteella, ei vika voi jäädä laitteisiin. Silloin kannattaa olla yhteydessä Vikapalveluumme Markon ohjeiden mukaisesti. Pätkimisestä ei kannata jäädä turhaa kärsimään. Eiköhän ongelmaa joku ratkaisu löydy!

Vastaa