Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
mkdsweegee1_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

HTC Sensation 3G ei toimi

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Vielä eilen 3G toimi vallan mainiosti mutta nyt se ei toimi ollenkaan. Internet asetukset on säädetty oiken,olen tarkistanut ne ties kuinka monta kertaa. Kun yritän yhdistää 3G, puhelin väittää että se yhdisti siihen mutta se ei suostu toimimaan. Outoa on että kun yritin tallentaa MMS asetukset,ne eivät suostu tallentumaan. Ja olen asettanut puhelimen takaisin tehdasasetuksille jo kaksi kertaa. Voiko joku auttaa? Sillä tarvitsen viikonloppuna 3G:tä. Kiitos jo etukäteen.
1 vastaus
Minna-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 2 custom-general.kudos
  • 829 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei mkdsweegee1: Olet jo kokeillut montaa kikkaa, mutta kokeile vielä tehdä niin, että avaa Suosikeista jokin internetsivu ja kirjoita sitten haluamasi internetosoite tälle sivulle. Kokemuksemme mukaan tämä on auttanut HTC Sensationissa, jos netti on mennyt offline-tilaan.

MMS-asetukset voit laittaa puhelimeesi myös manuaalisesti, jos puhelin ei suostu tallentamaan tekstiviestillä tulleita asetuksia. Löydät asetukset tästä.

Varmistaisimme myös mielellämme että liittymässäsi on kaikki kohdallaan. Lisäisitkö asiakasnumerosi tai puhelinnumerosi Profiilisi tietoihin niin tarkistamme tilanteen. Lisääminen onnistuu valitsemalla Omat asetukset >> Profiili >> Asiakasnumero. Asiakasnumero ei näy muille käyttäjille.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan ja Ohjeet ja vinkit.
Tämän osion uusimmat keskustelut