HTC Sensation 3G ei toimi

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Vielä eilen 3G toimi vallan mainiosti mutta nyt se ei toimi ollenkaan. Internet asetukset on säädetty oiken,olen tarkistanut ne ties kuinka monta kertaa. Kun yritän yhdistää 3G, puhelin väittää että se yhdisti siihen mutta se ei suostu toimimaan. Outoa on että kun yritin tallentaa MMS asetukset,ne eivät suostu tallentumaan. Ja olen asettanut puhelimen takaisin tehdasasetuksille jo kaksi kertaa. Voiko joku auttaa? Sillä tarvitsen viikonloppuna 3G:tä. Kiitos jo etukäteen.

1 kommentti

Hei mkdsweegee1: Olet jo kokeillut montaa kikkaa, mutta kokeile vielä tehdä niin, että avaa Suosikeista jokin internetsivu ja kirjoita sitten haluamasi internetosoite tälle sivulle. Kokemuksemme mukaan tämä on auttanut HTC Sensationissa, jos netti on mennyt offline-tilaan.

MMS-asetukset voit laittaa puhelimeesi myös manuaalisesti, jos puhelin ei suostu tallentamaan tekstiviestillä tulleita asetuksia. Löydät asetukset tästä.

Varmistaisimme myös mielellämme että liittymässäsi on kaikki kohdallaan. Lisäisitkö asiakasnumerosi tai puhelinnumerosi Profiilisi tietoihin niin tarkistamme tilanteen. Lisääminen onnistuu valitsemalla Omat asetukset >> Profiili >> Asiakasnumero. Asiakasnumero ei näy muille käyttäjille.

Vastaa