Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Juije_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Huawei 4g reitin B593 ja verkkopelaaminen

Moi,
Minulla on tuon kyseisen reittimen kanssa ongelmia verkkopelaamisen kanssa. Yhteyden muodostaminen epäonnistuu. PS4 ja xbox 360 ilmoittavat ongelmaksi reittimen NAT asetuksen joka on oletuksena moderate, ja ilmeisesti sen pitäisi olla open. En löydä reittimen hallintasivulta mitään kohtaa missä NAT asetuksen voisi muutta openiksi. Onko tämä edes mahdollista? Googlasin ongelman ja soneran "open gate palvelu" kuulemma auttaisi verkkopeli ongelmiin. Vositteko ystävällisesti neuvoa mitä asialle voisi tehdä?
1 vastaus
TapaniV_
Telialainen
Telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 767 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Hei Juije!

Kiitos viestistäsi. Tämän Keskustelupalstan profiiliisi tallentamasi asiakasnumeron perusteella tarkistettuna Sonera Liikkuva Netti -liittymääsi on tänään kytketty Sonera Open Gate -palvelu.

Olethan muuttanut Huawein laitteen asetuksista yhteysosoitteksi eli APN:ksi opengate. Oletuksena APN on internet.

Tarkista vielä Huawein laitteen asetuksista MTU-arvo. Oletuksena MTU on luokkaa 1260, joten voit muuttaa arvoksi esimerkiksi 1400.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu