Kaksikieliset mainokset

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Jostain syystä ainakin Discoveryn kanavien tulevien ohjelmien mainokset tulevat kahdella kielellä puhuttuina yhtä aikaa, tanska kuulostaisi olevan toinen kielistä, toinen taitaa olla englanti. No viis siitä mikä kieli, mutta alkaa ottaa pannuun tuo "stereoselostus" eli kakofonia. Ainakaan toistaiseksi en ole löytänyt asetuksista kohtaa josta saisi mainokset vain yhdellä kielellä. Onko kellään muulla ollut samaa ongelmaa ja mahdollista ratkaisua tiedossa?

3 kommenttia

Asetuksien Ääni ja kieli -valikosta voit valita haluamasi ensi- ja toissijaisen kielen. Tällä hetkellä valittavana on suomi, ruotsi ja englanti. Voit valita molempiin suomen. Jos lähetys ei tue kuin esimerkiksi englantia, tulee kaikki lähetysääni englanniksi.

Kahta kieltä ei pitäisi kuulua päällekäin. Kyseessä voi olla lähetyksen vikatilanne ja siitä syystä äänet kuuluvat kahdella kielellä. Jos ongelma jatkuu, voit halutessasi tehdä asiasta vikailmoituksen palvelupyyntönä Omien sivujen kautta.
Asta kirjoitti:
Asetuksien Ääni ja kieli -valikosta voit valita haluamasi ensi- ja toissijaisen kielen. Tällä hetkellä valittavana on suomi, ruotsi ja englanti. Voit valita molempiin suomen. .


Olen valinnut molemmiksi oletuskieliksi suomen. Silti DSC:n mainokset tulevat kaksikielisinä. Osa DSC:n kanavista ei tue suomenkieltä, eihän niissä ole edes tekstitystä. Silti en ymmärrä mistä se tanskankielinen selostus siihen tulee, vaikka ohjelma tulee ilmeisesti jonkun skandinaavisen ohjelmantoimittajan kautta..

Asta kirjoitti:
Kahta kieltä ei pitäisi kuulua päällekäin. Kyseessä voi olla lähetyksen vikatilanne ja siitä syystä äänet kuuluvat kahdella kielellä.


Ei pitäisi, ei, mutta kuuluu silti. Vikatilanteesta tuskin on kyse, koska tämä on jokapäiväistä ja tietyiltä kanavilta.. Mitään muuta säätöasetusta ei siis ole? Ehdotuksia? Tv on vanha eikä siinä ole scart-liitäntää, joten joudun kierrättämään vhs-videoiden kautta..
Enempää apuja ei ikävä kyllä ole antaa, ennen kuin pääsemme tutkimaan asiaa tarkemmin. Käythän siis jättämässä vikailmoituksen Omien sivujen kautta, kuten Asta jo edellisessä viestissä pyysi tekemään. Voit myös soittaa vikapalveluumme p. 020 690101 (ma-pe 8-20, la 9-16.30).

Vastaa