Kanavapaketin hallinta omilta sivuilta

  • 11 December 2014
  • 10 kommenttia
  • 30 katselukertaa

Hei,

Tilasin eilen Mix-kanavapaketin ja kanavat näkyivät melkein heti. Kuitenkin omilla sivuilla etusivulla ei näy kuin laajakaista. Eli miten pääsen muokkaamaan kanavavalintoja? Yritin kanavapaketin infosivujen kautta kirjautua myös verkkopankkitunnuksilla, jolloin varmennuksen lähetettyäni sivu palautui verkkopankin tunnistautumissivulle. Laajakaistatunnuksilla pääsen omille sivuille ja ymmärtääkseni myös kaapelikortin kanavat pitäisivät samalla sivulla näkyä.

10 kommenttia

Moikka Susanna_T!

Katsoin tiedoistasi, että sinulle on jo muokattu kanavia tilauksen yhteydessä. Onko nämä sovittu yhdessä asiakaspalvelijan kanssa?

Mix-kanavapaketin kanavia voi muokata kerran kalenterikuukaudessa, eli sinun osaltasi seuraavan kerran elokuussa. Kanavien muokkaaminen tapahtuu Omilta Sivuilta. Mix-kanavapaketin muokkaaminen vaatii verkkopankkitunnuksilla kirjautumisen. Jos tämä ei onnistu, voimme Asiakaspalvelussa vaihtaa kanavat.

Koska kuulostaa siltä, että Omilla Sivuillasi on tekninen vika, jätin asiasta korjauspyynnön! Toivottavasti ongelma poistuu ja voit jatkossa valita Omilta Sivuilta joka kuukausi itsellesi mieleiset kanavat 🙂
Hei,

Kanavapaketti tosiaan muokattiin jo tilausvaiheessa, mutta vieläkään ei omilla sivuilla näy kuin laajakaistaliittymä. Uudelleen en tosin käynyt verkkopankin kautta tunnistautumassa. Yritän ehkä muutaman päivän kuluttua uudelleen, verkkopankkitunnuksia kun en välttämättä tämän takia halua tuhlata.
Nyt verkkopankkitunnistautuminen toimi ja omilla sivuilla näkyy oikeat tuotteet, kiitos!
Nyt taas kanavapaketti on hävinnyt Omilta Sivuilta. Olisin halunnut ensimmäisen laskun tultua tilata e-laskun, verkkopankistani en löytänyt laskuttajan kuvauksen alta oikeaa vaihtoehtoa.
Huomenta Susanna_T ,
vieläkö on sama tilanne ettei kanavapaketti näy kun kirjautuu Omille sivuille niillä tunnuksilla, jotka on luotu rekisteröitymisen yhteydessä?
E-lasku tehdään tosiaan omassa verkkopankissa. Lisätietoja halutessasi ja epäselvissä tilanteissa pyydän ystävällisesti sinua olemaan yhteydessä omaan pankkiisi, jossa he osaavat parhaiten neuvoa omia palvelujaan koskevissa asioissa.
Taas verkkopankin kautta se toimii. Ja yritän selvittää pankistani, minkä TeliaSoneran laskuryhmän alle tämä kuuluu. Kiitos!
Hei,

Uusi kysymys.. Olisiko mitenkään mahdollista laajentaa Mix-pakettia Viasatin puolelle? Meillä suurin kiinnostus on Nelonen Pro 2-kanavaan, jota ei varsinaisesti kannata sportin kautta tilata samalla hinnalla.
Hei Susanna_T!

Mix-kanavapakettiin voit valita mieleisesi urheilukanavat näistä: MTV3 Max, ESPN America ja Classics, Eurosport HD ja Eurosport 2 sekä Fuel. Laitan toiveesi Nelonen Pro 2 -kanavasta eteenpäin.

Suosittelen kuitenkin harkitsemaan Viasat Sport -paketin tilaamista oheisella tarjouksella, jossa saat kaksi ensimmäistä kuukautta veloituksetta.
Omille sivuilla sivuilla ei tosiaan pääse laajakaistatunnuksilla hallitsemaan kaapeli-tv:n sisältöä. Mutta uutena asiana tuli Mixin S ja M, jotka ovat molemmat halvempia kuin vanha Mix. Irtisanonko vanhan paketin, jotta saan 10 kanavaa halvemmalla kuin nykyiset 8? Vai onnistuuko vaihtaminen vanhaan hintaan? Tarvetta paketille ei varsinaisesti ole, joten jos hinta tosiaan on 25% enemmän ja kanavamäärä 20% vähemmän, taitaa loppua kortin käyttö. Mikä on Mix M:n hinta vuoden jälkeen, sitä en löytänyt mistään hakemallakaan?
Hei Susanna_T,
Kyllähän se vanha Mix kannattaisi uuteen pakettiin vaihtaa. Voit soitella meille maksuttomaan Myyntipalvelu numeroomme 0800133133 tai ottaa yhteyttä Facebookin privaviestillä (http://www.facebook.com/sonera), vaihto saadaan näppärästi tehtyä sitäkin kautta 🙂

Vastaa