Kanavapaketin tilaus ei onnistu

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Kaapeli TV on ollut taloudessamme varmaankin kohta 20 vuotta, mutta Soneran sivut ei tunne kyseistä osoitetta !!!!???? Olisin tilannut Nelonen Paketin + Extran (tarjous 4.9 saakka), mutta en päässyt tilausta tekemään kun prosessi loppui siihen kun osoitetta syötetään ( tarkistetaan saatavuus). ´Tarkista´-kohta on ja pysyy harmaana ja näin ollen tilaus jäi tekemättä...hohhoijaa....

1 kommentti

Samansuuntainen ongelma oli täälläkin. Tai no, osoitteen tunnisti kyllä, mutta ei tarjonnut muuta vaihtoehtoa kuin Sonera viihteen. Yritin tahallaan syöttää ties minkä kadun keskustasta, mutta mistään en saanut sellaista vaihtoehtoa, että voisin ostaa käytössäni olevalle kortille tuon nelosen paketin. Omat sivut eivät luonnollisestikaan auta, koska eihän sinne ole voinut mitenkään yhdistää noita maksu-tv -sopimuksia. Mikä toki näin asiakkaan näkökulmasta tuntuisi luonnolliselta.

Olisin siis erittäin mielelläni ottanut tuon kanavapaketin, mutta en yksinkertaisesti pystynyt sitä verkkosivujen kautta tilaamaan. Mitään sonera viihdettä en varmasti ole tilaamassa, kun minulla kerran on kaapeli-tv ja maksukortti olemassa.

Joillain muilla firmoilla tämä kanavien lisäys onnistuu ihan klikkailemalla, mutta minun piti ajaa autolla Soneran kivijalkaliikkeeseen jonottamaan ja hoitamaan tämä minuutin kestävä operaatio jonkun asiakaspalvelijan tekemänä.

Kunnon it-firma - hah.

Vastaa