Kaukosäädin rikki

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hei! Hopea/harmaa näppäiminen kaukosäädin on rikki (Motorola vip 1003). Pattereiden vaihto ei auta. Tarttisin siis uuden.
Huomasin, että tätä kautta asian voi helposti hoitaa, eikä tartte minnekään soitella. Kiva! 🙂

4 kommenttia

Hei marinamiina,

Uusi kaukosäädin laitettu matkaan. Saat uuden kaukosäätimen mukana palautuskuoren vanhan palauttamista varten. Eli muistathan laittaa sen sitten vielä tulemaan takaisin meille kun saat toimivaa tilalle.
Mielelläni lähetän rikkinäisen teille. Toki ihmettelen mitä te niillä rikkinäisillä säätimillä teette. Jotenkin vaikuttaa, että siinä säätimessä on jokin suunnitteluvirhe, kun esim. pattereiden vaihto on ollut niin vaikeaa. Takakannen hepponen" kiinnitysnipsu" napsahti joskus poikki ja kilisi koneen sisällä, kunnes kerran tuli ulos. 🙂 Teipin kanssa takakansi on pysynyt kinni ja säädin toiminut muuten hyvin. Kunnes nyt sitten lopetti toimintansa pattereiden vaihdosta huolimatta.

Kiitos, että asia on hoidossa! Hyvää kevättä!
Hei marinamiina,

Otetaan laadunvalvontaan hiukan näitä rikki menneitä kaukosäätimiä tarkasteltavaksi, niin saadaan tarkempaa kuvaa miten kaukosäätimet ovat hajonneet ja sitä kautta saadaan toivottavasti hieman kestävämpää tavaraa tilalle.

Eli jos uuden kaukosäätimen mukana tulee palautuskuori mukana, niin sen kanssa laitat vain tulemaan sitten vanhan meille takaisin.
Meilläkin kaukosäädin rikki, ongelmat näkyvät muissa kirjoituksissani täällä.

Vastaa