Kone sammuu!

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Moi,

Minulla on Sonera-laajakaista kaapelin kautta. Jostakin syystä kun katson esim. YouTube-videota, kone sammuu yht'äkkiä. Kone sammuu ainoastaan videoita katsellessa. Harmittaa rankasti.

Onko muilla samanlaisia kokemuksia? MIstähän voisi johtua? Koneen sammumisen jälkeen ei auta muu kun laittaa kone uudelleen päälle, salasana koneeseen ja ei muuta kun uudelleen hakukoneikonia klikkaamaan raivostuttavan odottelun jälkeen. Tämän tehtyäni pääsen samalle sivulle, josta minut jokin aika sitten oli 'sylkäisty' ulos.

Kiitos mahdollisista vastauksistanne.

2 kommenttia

Hei ruohonleikkuri, ikävä kuulla ongelmastasi. Vika kertomasi mukaan tuntuisi olevan koneessasi, ei laajaistayhteydessäsi. Luultavasti koneesi "ylikuumenee" videoita katsellessa ja tästä syystä sammuttaa itse itsensä. Kone kannattaa puhdistaa kunnolla, imuroida jopa. Itselläni esiintyi samaa ongelmaa kannettavan kanssa ja ratkaisin asian laittamalla paksuhkon kirjan koneen alle, jotta "tuuletus" toimii videoita katsellessa tai pelejä pelatessa, jotka "kuumentavat" konetta. Toivottavasti näistä olisi apua. Mukavaa kesää sinulle.
Moi,

Kiitos vastauksesta.

Ruohonleikkuri

Vastaa