Koti-TV:n kanavat


Hyvää päivää itse kullekin säädylle.

Talouteeni kaupattiin nopeamman laajakaistaliittymän kylkiäisenä Koti-TV. No tottahan toki otimme kun halvalla kerran sai! Digiboksi saapui hieman aikaa sitten ja jaksoin vihdoin puhkoa pari seinää ethernet-kaapelin tieltä ja laitoin koneen kuntoon. Asennus sujui vallan mukavasti, ei valittamista. Mutta kummastus oli suurehko kun tarjonnassa oli viitisen kanavaa, mm. MTV Suomi ja BBC:n jokin turhake. Asiaa selvitellessäni kävi ilmi, että ilmeisesti mitään ns. "normaaleja" kanavia kuten YLE, MTV3 yms. ei edes pitäis näkyä? Pelkästään jokin satunnainen turhake asuinpaikasta riippuen, mahdolliset tilatut maksukanavat ja tämä videovuokraamo-palvelu? Haluan siis vain varmistaa että homma todella menee näin enkä ole vain itse mokannut jotain.

Vastauksianne odotellen.

51 kommenttia

tu0mas kirjoitti:
Normaalit kanavat näkyy. KotiTV paketin mukana luvatut Urho total ja MTV3 lisäkanavat eivät ole kanavavalikossa. Mitenköhän nämä saataisiin näkymään?


Saattaa olla että kanavapaketit ovat jääneet tilauksesta pois tai sitten kyseessä on liittymäkohtainen vikatilanne. Vikapalvelun kautta asia on tarkistettavissa, joten joko soitto numeroon 0206 90101 tai viesti TV-palvelujen vikailmoituslomakkeella.

T. Tapio
Sonera Asiakaspalvelu

Vastaa