Koti TV:n kuva pysähtyy 5 min välein

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 1 katselukerta

Koti TV:n kuva on pätkinyt pahasti 18.11. lähtien ainakin Vantaalla. Häiriötiedotteen mukaan vika olisi korjattu lauantaihin mennessä, mutta sama pätkiminen jatkuu edelleen. Alkaa pian usko loppua tähän palveluun. Viiden minuutin välein pysähtyvää kuvaa ei kerta kaikkiaan voi katsella.

7 kommenttia

koti-tv pätkii kokoajan,olisi kiva katsella ohjelmia ilman että lataile päivitä kiskojohtoja,koko ajan,ei hyvä.sitten kun yrittää ottaa yhteyttä vikapalveluun on tunnin jonot ei oo aikaa jonotella,koko päivää ja silti ei asia korjaantuisi,olen todella tuhtunut ja koko perhe.
Sama ongelma Helsingissä.
Ollut jo reilun viikon.
Huomasimme saman ongelman itä-Helsingissä.
Pätkii pari kertaa minuutissa ja hermo menee!!!!
Lassilassa pätkii ja pikselöi myös kaikki kanavat. Lukeeko Soneran tekninen tuki näitä viestejä, kun häiriöilmoituksissa ei ole asiasta mainintaa. Puhelimen kautta vikailmoitus on hankala jättää, kun joutuu juttelemaan robotin kanssa.
Pätkii 2 min välein! Alkaa hermo menemään. Nyt on ilmestynyt häiriötiedotteisiin ilmoitus joka on päivätty 18.11(joka ei siellä siis vielä eilen ollut) että vika olisi korjaantunut jo 20.11.2010,mutta sama vika vaan jatkuu.
Häiriötiedotteisiin on kummallisesti ilmestynyt ilmoitus joka on päivätty 18.11 ja joka ei siellä todellakaan ole ollut aikaisemmin. Ilmoituksen mukaan vika olisi korjaantunut jo 20.11.....minäköhän vuotena???? Ei jaksais enään kovin pitkään tuota pätkimistä,sen verran monta päivää jo kestänyt!

Vastaa