Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
puhtap-4_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Laajakaista Langaton hinnan nousu

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Saimme ilmoituksen Soneralta, jonka mukaan Sonera ilmoittaa yksipuolisesti nostavansa langattoman laajakaista hinnan 57 €/kk entisen 40,22 €/kk sijaan. Yleispalvelu velvoite kuitenkin sanoo että yleispalveluvelvoitteeseen kuuluvan1 Mb liittymän hinta on 39,90 €/kk, laitteet ja suunnattava antenni ovat olemassa. Mokkulat ja nettitikut (testattu itse kilpailevien operaattoreiden tikkuja, ystävä testasi omistamaansa Soneran liittymää) eivät täällä toimi - ellei sitten kiipeä kauempana naapurin alueella olevan kallion päälle. Kännykkä yhteydet ovat aina toimineet heikosti, ja langaton laajakaistakin toimii vain antennin avulla, sisä antennilla ei pihahdustakaan.

Viestintäviraston tietojen mukaan kuulumme TeliaSoneran yleispalvelu velvoitteeseen. Asumme alueella, jolta Sonera katkaisi lankayhteydet 2008 Helmikuussa, pakottaen meidät tällöin siirtymään Soneran asiakkaaksi, koska muilta palveluntarjoajilta ei ollut saatavana langatonta laajakaista liittymää (Mokkula liittymää ei tuolloin voinut jakaa useamman pöytäkoneen kesken, eikä se täällä myöskään toiminut).Satelliittiyhteyttä kirjeessä tarjotaan mutta Soneran sivuilta asiasta ei löydy tietoa. Missään ei myöskään kerrota kuinka suuret kustannukset uuden yhteyden avaamisesta (soneran pakottamana, jälleen kerran) on. Satelliittiantennia talossamme ei ole.Netti on meille ikävä kyllä välttämättömyys töiden ja lasten koulun käynnin takia (koulut mm. hoitavat yhteyden pidon koteihin pääasiassa netin välityksellä), joten tietoa tarvittaisiin kipeästi.
1 vastaus
Mia_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1133 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei puhtap-4,
Otathan yhteyttä Asiakaspalveluumme puh 0200 17000, jotta voimme etsiä sinulle sopivan nettiratkaisun.

Satelliitti Laajakaistasta löydät tietoa täältä.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut