Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
mikkoq_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 4 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Laskujenhallinta ja tunnus

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Olen syvästi pettynyt, kunctänään soitin asiakaspalveluun ja sovimme puhelimessa, että laitaa minulle liittymäsomistajantunnukset, että voin hallinnoida laskuja verkossa. Sonera Viihde on aikoinaan otettu vanhempani nimellä, mutta minulla on täydet oikeudet hallita kaikkea. Tänään piti maksaa verkossa laskuni ja siksi sovimme noiden tunnuksien lähettämisestä tekstiviestillä.
Kyseessä on siis tunnukset joilla pääsee tarkistelemaan myös laskuja. Tekstiviestinä tuli kuitenkin vaan, että salasanasi on vaihdettu uuteen. Ja tämä salasananvaihto oli siihen tunnukseen joilla ei laskujenhallinnointi onnistu.

Olen pettynyt, enkä jaksa uudestaan jonottaa asiakaspalveluun heidän mokansa vuoksi.
2 vastausta
olkitu
Kunniajäsen
  • 730 custom-general.kudos
  • 4489 custom-general.replies
  • 126 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Sonera tunnuksen avulla voit tarkistaa laskujesi tietoja. Sonera tunnuksen salasanan voi vaihtaa verkkopankkitunnuksen avulla.

Tästä apua? http://www5.sonera.fi/ohjeet/Sonera_Tunnuksen_luominen_ja_unohtuneen_salasanan_uusiminen
Onko heikko matkapuhelimen kuuluvuus? Mittaa matkapuhelinverkon kuuluvuuksia Cellmapper-sovelluksella, saatavilla täältä ja ohje .
Johannes_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 1396 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Moi mikkoq! Saamillasi laajakaistatunnuksilla ei tosiaan pääse laskuarkistoon, pahoittelut mikäli sinulle on annettu väärää tietoa.

Sonera Tunnuksen voi luoda ainoastaan liittymän omistaja itse verkkopankkitunnuksillaan. Tässä tapauksessa ainoa vaihtoehto on siis se, että vanhempasi luo tunnukset ja antaa ne sinun käyttöösi. Ohjeet löytyvätkin tuosta olkitun antamasta linkistä. Toivottavasti saatte tunnukset luotua.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan ja Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut