Liittymän vaihto

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Siirryn toiselta operaattorilta 30.9 Tele Finlandille ja tulossa säästöpaketti 100min / 100 kpl / 21 Mbi/s, haluaisin nyt kuitenkin muuttaa liittymän nettinopeuden 1Mbi/s, maksaako vaihtaminen tässä vaiheessa kun liittymää ei vielä kytketty?

2 kommenttia

Kunniamerkki +14
Vaikka samaan konserniin kuuluvatkin, niin TF on oma operaattorinsa jolla on oma asiakaspalvelu. Saisit vastauksen varmaan paremmin heidän asiakaspalvelustaan.

Sen tiedän, että TF:n liittymää voi muuttaa veloituksetta nettipalvelussa ja aspan kautta muutos maksaa normaalisti 5 euroa.

Voinko vaihtaa liittymätyyppiäni Oma liittymässä?
Kyllä voit.
Jos elämäntilanteesi tai puhelimen käyttötottumuksesi muuttuvat, voit kätevästi vaihtaa liittymäsi liittymätyyppiä vaikka joka kuukausi veloituksetta!

1.Vaihda maksutta liittymätyyppisi Oma liittymässä kohdassa ”Liittymät ja saldot”.
2.Jos haluat vaihtaa liittymätyyppiäsi asiakaspalvelumme kautta (5 €/vaihto).

Muistathan, että liittymätyypin vaihdon yhteydessä liittymälläsi olevat mahdolliset tarjoukset tai edut päättyvät ja uuden liittymän maksut ovat normaalihinnaston mukaiset.
Se vaan ei onnistu kun Telen asiakaspalvelu-sivusto ohjaa rekisteröityessä Soneran sivulle, eikä omille sivuille voi mennä kun liittymä ei ole vielä aktivoitu. Tarttee varmaan soitella asiakaspalveluun ma aamuna.

Vastaa