Menneiden ohjelmien tallennus

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 4 katselukertaa

Puhelimessa myyjä kovasti mainosti, kuinka menneiden ohjelmienkin katsominen on Sonera Viihde paketin avulla mahdollista. Mien tämä käytännössä tapahtuu? Ohjelmaoppaasta pääsee tallentamaan vain tulevia/meneillään olevia ohjelmia?

1 kommentti

Hei kouhan-4

Olet saanut hieman virheellistä tietoa tai kyse on ollut väärinkäsityksestä. Menneitä ohjelmia ei voi tallentaa. Uskoisin että kyse on Catch Up toiminnosta.

[u:2lfotoyk]Catch Up[/u:2lfotoyk]

Catch Up on niin sanottu ajansiirtopalvelu eli televisio-ohjelmien automaattinen tallennuspalvelu.

Sonera Viihde tallentaa automaattisesti tiettyjen maksukanavien ohjelmat, jotka ovat milloin tahansa katseltavissa aina seitsemän päivää ohjelman lähettämisen jälkeen.

Catch Upin avulla voit aloittaa palvelun piiriin kuuluvan tv-ohjelman katselun alusta, vaikka ohjelma olisi jo alkanut. Catch Up tuo runsaasti iloa television katseluun, sillä voit keskeyttää ohjelman milloin tahansa käydäksesi jääkaapilla, jatkaa katselua myöhemmin tai kelata edestakaisin ja napata taas kiinni suorasta lähetyksestä.

Catch Upin tallentamat tv-ohjelmat siirtyvät lähetyksen jälkeen Sonera Viihteen ohjelmakirjastoon, josta voit katsoa niitä vielä jopa seitsemän päivän ajan lähetyksestä.

Vastaa