Miksi tallentavaa Koti TV -boksia ei tarjota Lappeenrantaan?

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hei. Tilasin Koti TV:n, koska olin saanut Soneran asiakaspalvelusta tiedon että tallentavan digiboxin saa kuitutalouksiin (Kotikuitu), mutta yllätys pyllätys asia ei ihan näin ollutkaan. Jostain syystä tallentavaa digiboksia ei myydä Lappeenrannan alueelle, näin sain eilen kuulla kun tilausta tein.

Esim. tässä ketjussa Sonera asiantuntija on toista mieltä:

http://www5.sonera.fi/keskustele/viewtopic.php?f=52&t=3519

"Tallennusominaisuus on mahdollista niissä Laajakaista Extra - liittymissä joihin on Koti TV:n saatavuus, paitsi toistaiseksi Jyväskylässä."

Saatavuuskysely ei kerro asiasta mitään, vaikka niin lupaillaan:

"Tarkista saatavuuskyselyllä tallentavan digiboksin saatavuus osoitteeseesi."

Se nimittäin ei kerro onko tallennusominaisuus saatavilla vai ei. Ja asiakaspalvelussa vastaus tuntuu riippuvan kuun asennosta ja mitä näitä nyt on, eli ts. ristiriitaista tietoa tuntuu olevan liikkeellä.

Voisiko tähän nyt saada Lopullisen Vastauksen (tm) ja selityksen miksi tallennusominaisuus on rajoitettu vain tietyille paikkakunnille ja onko se rajoitus joskus poistumassa?

Kiitos

2 kommenttia

Lisää poimintoja keskustelupalstalta:

"Tallentavaa digiboxia saa Koti TV:n alueelle 1 eli niihin Laajakaista Extra - liittymiin missä näkyvät Koti TV:n kautta myös peruskanavat (YLE, MTV3, Nelonen jne)." http://www5.sonera.fi/keskustele/viewtopic.php?f=67&t=3283#p13227

Joten, tarkoittaako tämä nyt sitä että jos ei tallennusta ole saatavilla, niin ei ole noita peruskanaviakaan? Alun perin luulin että peruskanavaongelma koskee hitaita liittymiä (ADSL)

Mikä on tuo alue 1?

Miksi tämän tuotteen markkinointi on flopannut näin pahasti?
nobody,

Tallennusmahdollisuus on riippuvainen laajakaistaliittymän tekniikasta ja paikkakunnasta. Tällä hetkellä palvelua tarjotaan Laajakaista Extra liittymän kaikkiin nopeusluokkiin (ethernet-, vdsl2- ja adsl-kohteisiin) Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Kirkkonummen,  Keravan, Oulun, Turun, Kaarinan, Tampereen ja Hämeenlinnan alueilla. Saatavuuskyselyllä voit tarkastaa onko osoitteeseesi mahdollista tilata tallentava digiboksi. Jos kysely näyttää lisäpalvelut-valilehdellä tallentava digiboksi, on se mahdollista tilata. Jos digiboksia ei mainita, ei tallennusominaisuutta ole saatavilla. Sitä, milloin tallennusmahdollisuus on saatavilla paikkakunnasta riippumatta, emme vielä osaa sanoa.

Mitä peruskanaviin tulee, 1.9.2010 alkaen on peruskanavat olleet saatavilla kaikilla Koti TV-alueilla.

T. Anu
Sonera Asiakaspalvelu

Vastaa