Miten lasken liittyman nopeutta ja kuinka paljon hintaeroa?

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 4 katselukertaa

Olisin kysellyt liittyman nopeuden LASKUA, koska vuokraan asuntoni firmalle ja en aio maksaa nopeinta mahdollista liittymamaksua toisten kayttoon... Kuinka paljon hintaeroa 8/1 m nopeudella? Ja mita tapahtuu varmuuskopioille ja muille jos en enaa itse ole asunnossani? Ongelma taitaa olla, etta jos vuokraat asuntosi jollekin ja nykyaan internet katsotaan kuuluvaksi jokaiseen talouteen normaalina osana, mutta kuitenkin tuntuu kummalta jos maksan kyseisen palvelun jollekin toiselle ilman mitaan kontrollia?

1 kommentti

Voit tarkistaa liittymäsi eri nopeusluokat ja niiden normaalihinnat saatavuussivumme kautta. Jos tietyn nopeusluokan kohdalla mainitaan tarjoushinta, nopeusluokan normaalihinta lukee tarjoushinnan perässä sulkeissa.

Nopeuden lasku on mahdollista silloin, kun liittymän sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, määräaikaisen sopimuksen aikana nopeuluokkaa ei ole mahdollista laskea. Nopeuden laskusta veloitetaan 30,15 euron toimenpidemaksu.

Liittymän nopeudenlasku ei vaikuta suoraan Sonera Varmuuskopio -palvelun toimintaan eli palvelua on mahdollista käyttää niin kauan kuin haluat pitää sitä liittymässäsi voimassa. Jotta varmuuskopio-ohjelma voi tehdä varmuuskopioita, tietokone johon ohjelma on asennettu tulee olla kytkettynä nettiyhteyteen.

Jos vuokraat asunnon pitkäksi aikaa vuokralaiselle, voi olla järkevintä, että oma liittymäsi siirretään uuteen osoitteeseesi ja vuokralainen hankkii oman liittymän vuokra-asuntoon. Tämä on asia josta on hyvä keskustella asiakaspalvelumme kanssa, jotta tilanteeseen löydetään paras ratkaisu.

T. Sami
Sonera Asiakaspalvelu

Vastaa