Muutoksia Turun Kaapelitelevision jakelussa

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Muutoksia Turun Kaapelitelevision jakelussa 5.10.2011 klo 10.00.

Turun Kaapelitelevision ja Soneran ohjelmapalvelujen yhtenäistämisen vuoksi teemme kanavataajuuksien muutoksia keskiviikkona 5.10.2011 klo 10.00. Muutos koskee sekä perustarjonnassa että tilaus-tv-palvelussa olevia kanavia.

Toimi näin 5.10.2011:

1) Palauta digisovittimesi tehdasasetukset ja hae tv-kanavat uudestaan. Mikäli olet asettanut toistuvia tallennuksia digiboksiisi, nämä tallennukset on asetettava kanavahaun jälkeen uudestaan.

2) Jätä digiboksi päälle ja odota 1-3 tuntia, jotta digiboksi hakee valtuudet maksukanaville.

Mikäli kanavahaku ei onnistu:

1) Koita toista antennijohtoa, mikäli digiboksi löytää vain osan kanavista tai kanavissa esintyy häiriöitä. Tämä voi johtua siitä, että kanavanippujen taajuudet ovat muuttuneet aikaisemmasta ja huonolaatuisen johdon häiriö tulee esille tässä yhteydessä.

2) Suorita digiboksille manuaalinen kanavahaku. Manuaalihakua varten tarvittavat kanavataajuudet löydät Ohjeet ja vinkit -palvelusta.

3) Päivitä digiboksin ohjelmisto. Topfield TF6000coc, Topfield 5100Masterpiece sekä Maximum 3001cxc merkkisissä digibokseissa kanavahaku saattaa jumiutua ja tämä johtuu digiboksin vanhasta ohjelmistosta.

Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa haittaa.

TeliaSonera Finland Oyj
Sonera Asiakaspalvelu

7 kommenttia

Hei, eräissä digibokseissa automaattihakujen kanssa on suuria ongelmia. Tällöin manuaalinen haku on erittäin näppärä, jos vain tietää esim. Ylen kanavanipun oikean taajuuden.

Tässä sitten mennäänkin metsään; miksi sivu http://www5.sonera.fi/ohjeet/Kaapeli-TV-taajuudet antaa tässä kohdin väärää informaatiota? Turun (Kaarinan) alueella taajuudet ovat aivan jotain muuta muutoksen jälkeen.
Pahoittelut, tiedot olivat aiemmin Turun KTV:n osalta vielä päivittämättä. Nyt tiedot on lisätty ja Turun KTV:n oikeat taajuudet löytyvät täältä:

http://www5.sonera.fi/ohjeet/Kaapeli-TV-taajuudet_(Turku)
No niin, eilen palautin tehdasasetukset digiboksiin ja hain kanavat uudelleen. kaikki tuntui toimivan ihan kunnolla.

Nyt Canal+ lakkasi toimimasta. Mikä helvetti nyt taas on vialla? Soneran puhelintuki on täysi vitsi. Turun kaapelitelevisiossa sentään vastattiin aina puhelimeen...
Digiboxi päivitetty, tehdas asetukset palautettu silti kanavanippu 2 kadonnut.
Itäharjun alueella kaikki temput tehty (uusi boksi ostettu Topfieldin tilalle, tehdasasetuksia palauteltu, manuaalihaut ohjearvoilla suoritettu) ja kaikki edelleen pimeänä.
Vähän närästää...
Jaani123 kirjoitti:
Itäharjun alueella kaikki temput tehty (uusi boksi ostettu Topfieldin tilalle, tehdasasetuksia palauteltu, manuaalihaut ohjearvoilla suoritettu) ja kaikki edelleen pimeänä.
Vähän närästää...


Joku nörtti innostuu pistämään pari bittiä uuteen järjestykseen ja taas asiakkaat joutuvat ostamaan uutta rojua.
Siit asti ku Canali kanavat siirty soneral ni loppu näkyminenki.
Hain viel varmuuden vuoks hd-digiboxin mut eipä auttanu sekää.
Lasku kyl tuli viime vkol postis mut en oikee tiiä et mist maksan ku ei kanavatkaa näy.
Taitaa loppuu soneran asiakkuus ennemmi ku on alkanukkaa.

Vastaa