Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Trialuser_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 13 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Nettiyhteyden nopeuden lasku puoleen

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Kysymys Soneran guruille, ja tosiaan toivon tähän jotain selitystä..

Eli ostin Soneralta täysnetin Huawei E586 nettimokkulalla. Sain nopeudeksi tuolla kokoonpanolla 7-15 Mb. Koska 586:n wlan ei yltänyt koko taloon, jouduin ostamaan A-Linkin WNAP routerin ja vaihtamaan E586:n nettitikkuun E367, joka on yhteensopiva A-Linkin kanssa (E586 ei siis ollut). Netin nopeus tipahti tasan puoleen siitä, mikä on aiemmin ollut eli 3,5 -7,5 Mb. Mistäs tämä johtuu, molempien nettitikkujen piti tukea nopeutta 21 Mb:hen asti.

Huomasin, että Soneran nettikauppaan on tullut uusi tikku E353. Onkos tämä sitten yhtä nopea kuin E586? Ei kai netin hidastuminen johdu jostakin Soneran tekemästä rajoittimesta, joka estää nopeudet yli 7,5 Mb?
1 vastaus
Jenny_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 29 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Trialuser! Soneran verkossa ei nopeuden rajoituksia ole. Onko uusi mokkula nyt eri paikassa huoneistoa ja kentän voimakkuus tästä syystä heikompi? Testaa mokkula ilman routeria, josko silloin saa nopeamman yhteyden. Reittimen asetuksissa saattaa olla jotakin vialla ja näin ollen se aiheuttaa ongelmaa.
Huomioon täytyy ottaa myös mobiiliverkon nopeuden vaihtelu käyttäjämääristä johtuen.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan ja Ohjeet ja vinkit.
Tämän osion uusimmat keskustelut