Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
patrikjo_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Nettiyhteyden nopeus vaihtelee kovasti !

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Kysyisin sellaista !

Että taloyhtiössä missä asun niin pitäisi olla valokuitu laajakaista yhteys. Olen ymmärtänyt että se pitäisi olla aika tasa nopea yhteys.
Nyt kuitenkin olen huomannut että välillä yhteys tökkii aika paljon.

Nopeus pitäisi olla noin 10 Mbit/s

Välillä nopeus päivällä voi olla 14 Mbit / s ja sitten olen huomannut että varsinkin iltaisin nopeus voi olla 1,36 Mbits /s

Onko tämä normaalia että jos kerrostalossa moni käyttää tietokonetta samaan aikaan ja kuormittaa nettiä että se vaikuttaa nopeuteen niin paljon?

Vai onko minun netti asetuksissa jotain häikkää?
1 vastaus
Timo-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 213 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei patrikjo,

Kuvaamasi käyttäytyminen ei ole normaalia. Yhteysnopeus vaihtelee kyllä normaalistikin jonkin verran mutta ei missään nimessä noin paljoa. Ruuhka-ajat saattavat vaikuttaa asiaan mutta liittymällä on nopeuslupaus joka vähintään tulisi täyttyä ja niin ei tässä tapauksessa ole. Suosittelen käynnistelemään varmuuden vuoksi laitteet kokonaan uudestaan ja mahdollisesti resetoimaan modeemin. Jos ongelma jatkuu, kannattaa tehdä vikailmoitus joko soittamalla vikapalvelun numeroon 020690101 tai sonera.fi:n Omien Sivujen kautta palvelupyyntönä.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut