Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
miikkak_
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ostaminen mahdotonta?

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Tuskastuneena nettitikun hitauteen päätin ostaa kiinteän laajakaistaliittymän ainoalta mahdolliselta palveluntarjoajalta eli Soneralta. Muut eivät taloomme kiinteää laajakaistaa tarjoa koska Sonera omistaa puhelinverkon.
1. Kävin lähimmässä Soneran likkeessä, mutta en saanut sopimusta aikaiseksi, koska halusin toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen, eikä myyjällä sellaista ollut lupa myydä? Vaikka sellainen on tarjolla. Opasti vain ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.
2. Yritin soittaa myyntipalveluun, mutta hetken vastaajan ohjatessa puhelua oikeaan palveluun puhelu tuuttaa vain varattua??? Yritin 3 kertaa.
3. Netistä yritin ostaa itse palvelua, mutta kun tuli aika varmistaa henkilöllisyys pankkitunnuksilla, Soneran palvelu ilmoitti ettei henkilöyttä voitu varmistaa?????
4. Yritin varata puhelinaikaa netistä, kun tälläinen palvelukin on muka tarjolla, mutta sain ilmoituksen ettei aikoja ole varattavissa???

Onnea vaan "myyntityöhön". Pakko jatkaa kai nettitikun kanssa.
3 vastausta
miikkak_
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
No viimein sain Soneran myyjän puhelimen päähän.

Sovittiin että ostan toistaiseksi voimassa olevan (myyjä yritti kovasti kaupata määräaikaista)laajakaistaliittymän hintaan 34.90 e/kk ilman avausmaksua+ adsl modeemin kampanjahinnalla kertamaksu 49 e. Varmistin vielä puhelun lopuksi ettei muita kuluja sitten tule, koska tästä on soneran kanssa väännetty kättä ennenkin.

10 minuutin päästä myyjä soittaa takaisin, että joutuvat veloittamaan avausmaksun n.130 e, koska kampanja etu (ei avausmaksua) kuuluu vain määräaikaisiin sopimuksiin????
Copy/pastean tähän soneran sopivan kimurantin kampanjaedun:

Sopimuskausi ja hinta
toistaiseksi voimassa 34,90 €/kk
Liittymän avausmaksu 0 € (norm. 129 €) Tarjousehdot


Tarjousehdot on linkkinä tuossa ja sieltä löytyy

Tarjousehdot

Sonera tarjoaa 1.4.2014–29.4.2014 uusille Sonera Kodin Netti -asiakkaille liittymän avauksen veloituksetta (norm. 129,00 €) toistaiseksi voimassa oleville Kodin Netti -liittymille.

Tarjouksen saaminen edellyttää lupaa sähköiseen markkinointiin.

Tarjous ei koske tarjousaikana irtisanottuja ja samalle henkilölle tai samaan talouteen uudelleen tilattuja liittymiä. Palvelun saatavuus, hinnat ja nopeudet voivat vaihdella alueittain. Varmista tarjousten saatavuus osoitteeseesi. Suosittelemme, että suojaat koneesi Sonera Tietoturvapalvelulla.


NO minulla ei ole aiempaa liittymää ollut ja luvan sähk. markkinointiin annoin, eli ainoa mihin voivat vedota on että TÄHÄN osoitteeseen tarjousta ei saa. Tai sitten tarkoitus oli taas sumuttaa yllättävillä maksuilla jos en olisi huomannut asiaa varmistaa.

Nettitikkukäyttö jatkuu edelleen.
Nasse93_
Vakiokalustoa
 • 0 custom-general.kudos
 • 127 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Ymmärrän hyvin pointtisi. Se on Soneran puolelta vit**maista, etteivät meinaa antaa perus nettiä ilman määräaikaisuutta. Pitää ottaa Sonera viihdettä tai muuta turhaa tilpehööriä, tai sitten 2 vuotta määräaikaista. Jos et näitä ota saat maksaa 200€ erinäisiä maksuja.

Kyllä se on varmaa, että kun itseltä loppuu määräaikaisuus Soneralta, tiet eroaa pysyvästi, jos tämä linja jatkuu...
Nasse-Setä, Aina apunasi! Saattapihan tuo olla tai saattaapihan tuo olla olemata. ~Nasse
Riekkosak_
Kommentaattori
 • 2 custom-general.kudos
 • 50 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Olen viime aikoina lukenut myös DNA:n vastaavaa palstaa ja huomannut siellä aivan saman tyyppisiä tyytymättömyyden aiheita. Minusta tuli vastikään Soneran asiakas, mutta en ainakaan toistaiseksi ole kovin tyytyväinen Soneran palveluihin enkä varsinkaan eräiden henkilöiden asenteisiin.
Tämän osion uusimmat keskustelut