PIN2 koodi ei toimi

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 7 katselukertaa

Pitäisi vissiin tän kuun loppuun mennessä käyttää ne viisi vuokrauskertaa. Ajateltiin tuossa sitten että voisi lauantain ratoksi katsoa jonkun pin2 koodia vaativan videon. Satuinpa vielä löytämään nuo koodit kännykästä ja innokkaasti lähdin niitä tuonne videovuokraamoon syöttämään. Mutta kuinka kävikään, laite väitti että on iha väärä koodi tämä. No tästä en tietenkään lannistunut vaan googletin että tunnuksen voi vaihtaa omilta sivuilta, minkä tietysti heti teinkin. Muutaman minuutin rassaavan odottelun jälkeen sitten kännykkääni tulikin uudet pin koodit viestillä, eikun niitä äkkiä syöttämään taas koneeseen, mutta ei, vieläkään nämä eivät tuolle rakkineelle kelvanneet. Puolisokin taisi väsähtää ja menee kohta kai nukkumaan. Eli näin päättyi tämä vuokrailu. Miten asian saa kuntoon? Ja kuka korvaa pettymykseni?

5 kommenttia

Oletkin jo tehnyt asiasta vikailmoituksen. Hyvitykseen ei tämä vika taida oikeuttaa, mutta jospa se siitä iloksi muuttuu kun palvelu alkaa toimimaan kokonaan.
Alkaa kuunvaihde uhkaavasti lähetä eli ilmaiselokuvia ei kohta pysty enää katsomaan, eikä vielä ole tullut vikapalvelusta ratkaisua tähän.
Koti TV:n PIN1- ja PIN2-numerot on lähetetty tänään vikailmoituksessa olevaan matkapuhelinnumeroon.
Tapio kirjoitti:
Koti TV:n PIN1- ja PIN2-numerot on lähetetty tänään vikailmoituksessa olevaan matkapuhelinnumeroon.

Juu, ne SAMAT pin1 ja pin2 tunnukset tuli sieltä nyt kolmatta kertaa. Ei ne toimi edelleenkään. Laite sanoo kummastakin pin koodista että väärä koodi.
No nyt tuli uudet koodit joilla alkoi myös toimimaan 🙂

Vastaa