SIM-kortti ei kelpaa

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 11 katselukertaa

Otin vaimon vanhan Sonera-kytky-puhelimen (kytky jo vanhentunut) itselleni työkäyttöön toiseen verkkoon. SIM-kortin vaihdon yhteydessä näytöllä lukee SIM-kortti ei kelpaa. Mikä avuksi?

4 kommenttia

Puhelin on ilmeisesti Sim-Lukittu. Kaiva puhelimesta IMEI-koodi. Tämän avulla voi Sonera (jos sopimus on loppunut) lukituksen purkaa.
Hei Makke68!

Kiitos viestistäsi. Viimeistään kytkysopimuksen päättymisen aikoihin operaattorilukitus puhelinlaitteesta olisi pitänyt purkautua automaattisesti.

Toivottavasti olet saanut asian jo hoidettua.
Hei, minulla on sama juttu iPhone 4 kanssa. Kännykkä ilmoittaa että sim-kortti ei ole oikealta operaattorilta, vaikka operaattori sidonnaisuun aika olisi pitänyt mennä jo umpeen.

IMEI No: 013274008398931

Kiitos jo etukäteen!
Hei -zan-!

Kiitos viestistäsi. Jotta voimme varmuudella kohdistaa viestisi oikealle liittymälle, lisäisitkö tämän Keskustelupalstan profiiliisi Soneran aikaisen puhelinnumerosi ilman ensimmäistä nollaa. Puhelinnumerosi ei näy muille Keskustelupalstan käyttäjille.

Ohje: Omat asetukset => Profiili => Asiakasnumeron kohdalle kirjoitetaan puhelinnumerosi ilman ensimmäistä nollaa => Lähetä.

Normaalisti operaattorilukitus poistetaan automaattisesti hyvissä ajoin ennen sopimuskauden päättymistä. Olethan kytkenyt iPhonesi tietokoneen kautta iTunesiin, kun iPhonessa on toisen operaattorin SIM-kortti. Voit myös kokeilla ns. kahden napin resettiä eli painat iPhonen kotinäppäintä sekä virtanäppäintä samaan aikaan niin kauan kunnes iPhonen näytölle tulee Applen omenalogo.

Vastaa