Salainen liittymä, tiedot numeropalvelussa näkyvissä

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 10 katselukertaa

Uusi Sonera Sopiva -liittymäni aukesi tänään klo 10.45 (Surffilauta 3G). Kokeilin kaksi viikkoa kilpailijan liittymää, mutta päädyin takaisin violettiin.

Tein normaalisti uuden sopimuksen Itäkeskuksen Sonera-liikkeessä, ja sopimukseenkin kirjattiin, että puhelinnumeroni olisi salainen (ollut alusta asti jokaisessa liittymässäni).

Kun kirjauduin Omat Sivut -palveluun, liittymässä olikin salainen numero -palvelu käytössä, mutta ihmetyksekseni Tiedot numeropalvelussa -osiossa kaikki asiakastietoni olivat valittuina näkymään. Tarkoittaako tämä, että vaikka numeroni on salainen, se näkyi numeropalveluissa? Huomasin ja korjasin tämän virheen noin kaksi tuntia liittymäni aukeamisen jälkeen.

Haluan varmistuksen, ettei tämä tarkoittanut tietojeni, numero mukaanlukien, näkymistä numeropalvelussa.

4 kommenttia

Hei iiroj!

Numerosi on ollut siitä asti salainen kun olet sopimuksen tehnyt, ja liittymäsi on auennut Soneralle.

Mitä tarkoitat asiakastietojen näkymisellä?
Hei,

Kiitos vastauksesta. Soneran Omat Sivut -palvelussa voi säätää asiakas- ja käyttäjätietojen näkymistä numeropalveluihin. Tällä sivulla oli valittuna, että tietoni ovat näkyvissä.

[attachment=0:34uewnun]Screen-Shot-2013-09-06-at-13.47.20.png[/attachment:34uewnun]
iiroj: Kun olet tehnyt sopimuksen liittymän avaamisesta Soneralle, olet valinnut liittymäsi salaiseksi, ja näin ollen liittymäsi on tänään myös auennut salaisena Soneralle salaisena.

Se että Omilla Sivuilla on ollut tuo postaamasi näkymä, on johtunut siitä että se ei ole vielä kerennyt Omille Sivuille päivittymään näkymään salaiseksi.
Kiitos selvityksestä!

Vastaa