Sonera Kodin Netti

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Moi,

mulla on tällä hetkellä käytössä 10Mbit/s-valokuitu. Taloyhtiö teki sopimuksen Soneran kanssa Soneran Kodin Netti-liittymästä, johon tahtoisin vaihtaa (sama nopeus, hinta puolet halvempi kuin mitä nyt maksan). Mitä toimenpiteitä tässä tarttee asian eteen tehdä? Onko vaihto ees mahollista? Meneekö modeemi vaihtoon?

kiitos!

3 kommenttia

Hei kimeeri! Normaalisti sopimus päivitetään automaattisesti halvempaan taloyhtiösopparin myötä eli asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään sen suhteen. Tsekkasin tilanteen antamasi asiakasnumeron perusteella ja näyttäisi siltä ettei taloyhtiösopimus ole vielä astunut voimaan tai sitten tiedot eivät ole päivittyneet järjestelmiimme. Millaista tietoa olet taloyhtiöltäsi saanut?
Juu, taloyhtiöltä tullut tieto että vasta huhtikuun alussa astuu voimaan tää diili - ihan etukäteen vaan lähdin selvittelemään. Kiitos vastauksesta!
Ok, tämän vuoksi tieto ei vielä täältä löytynytkään. Jos haluat varmistaa, että homma on ok, niin laitatko vaikka Facebookin kautta yksityisviestiä sitten huhtikuussa. Sitä kautta asia on helpompi hoitaa, kuin näin julkisella keskustelupalstalla 🙂

Vastaa