Sonera Sopiva Startti, netti?

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

Otin käyttöön Sonera Sopiva Startti liittymänne. Pakettiin kuului netti. Tästä tuli mieleen että onko netin käytöllä mitään rajoituksia vai saanko surffata niin paljon kuin haluan ilman lisälaskua?

Vastausta odotellen...

4 kommenttia

Hei seba!

Startti -pakettiin kuuluu 1 Mbit/s nettiyhteys ja nopeus pysyy maksimina niin kauan kunnes 1 Gt tulee tiedonsiirtoa täyteen. Tämän jälkeen yhteys hidastuu, mutta mitään lisämaksua ei tule.

Voit kuitenkin halutessasi ostaa lisäpaketin tiedonsiirtoa, jos tuo 1 Gt raja tulee vastaan ja haluat pitää yhteyden yhtä nopeana. Tästä mahdollisuudesta tulee sinulle ilmoitus tekstiviestinä datarajan täyttyessä.
Kiitos vastauksesta!
Tähän samaan aiheeseen kysyisin seuraavaa:
Minulla on liitymässä 1Gt:n verran surffausvaraa, kuitenkin joulun aikana tämä ylittyi railakkaasti kun seurasin netin kautta erästä sarjaa. Netin nopeuteen tämä railakas ylittämiseni ei ole vaikuttanut, vaan nopeus on pysynyt paikallaan. Myöskään ilmoitusta nettipaketin täyttymisestä ei olet tullut.

Eli onkohan nämäkin paketit myös päivitetty 4G:n ja näin ollen poistettu surffauskatto?
Vai onkohan nettini käyttäminen päässyt jäämään vaan huomiotta, mitä en toki valita. :)
En kuitenkaan tarvitse yleensä tämän isompaa pakettia joten tarvetta sen suurentamiselle ei ole, mutta kiinnitti huomion kun vierailin omilla sivuilla ja näin nettipaketin täyttyneen , ja ylikin.
Hei Vinku: Sonera Sopiva –liittymissä paketin mukainen tiedonsiirron määrä ja maksiminopeus ovat edelleen käytössä. Tällä haluamme varmistaa, että asiakkaidemme tiedonsiirtonopeudet säilyvät hyvällä tasolla tulevaisuudessakin ja pidätämme oikeuden hidastaa liikennettä perusnopeuteen, mikäli määritelty määrä ylittyy. Nopeuden hidastaminen on tällä hetkellä tapauskohtaista. Se ei aina näy heti määrän ylityksen jälkeen ja pienissä ylitystapauksissa hidastusta ei toteuteta ollenkaan.

Vastaa