Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Case_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Sonera Stockmann Hullut päivät/4G tarjous

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Onko tuo tarjous 19,90€/kk 4G netti täydellä nopeudella (tarjous hinta voimassa 24 kk) ajan mutta voi lopettaa kuitenkin liittymän ilman määrä-aikaa ja saako liittymän vielä tänään Sunnuntaina ja mihin saakka jne.?

Hain eilen yhden liittymän, kun Soneran myyjä Stockalla vakuutti asiain olevan näin hienosti mutta en löytänyt kuitenkaan sivuilltanne kyseistä tietoa. Tänään haen toisen, ehkä jopa kolmannenkin liittymän jos edellä mainittu "kysymys olettamani" pitää paikkansa.

Kysyn nyt lisäksi, onko kyseiset liittymät mahdollista avata Stockan tarjouksilla ihan netissä vai tulisiko raahautua ihan fyysisesti Stockmannille.
1 vastaus
KatjaN_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 898 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Case !

Pahoittelen, että viestiisi saat nyt hieman myöhässä tämän vastauksen koska viikonloppuisin ei päivystystä meillä täällä keskustelupalstalla ole.

Mutta kampanjat menevät kaikki silllä periaatteella, että liittymällä on määräaikaisuus vain siinä tapauksessa jos sille aktivoidaan uusi laite määräaikaisella laitesopimuksella. Pelkkä liittymä ei siis sido mihinkään, vaan hinta on voimassa luvatun 24kk ajan - mutta liittymä sinänsä on päivitettävissä tarjousaikana milloin ja miten vain.

Tarjoukset olivat voimassa siis vain Stockmanin Hullut Päivät ajankohdalla 9.-13.10.2013.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut