Sonera Tunnuksella kirjatuminen ei onnistu

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Hei

olen nyt useita kertoja yrittänyt kirjautua Omille Sivuille Sonera Tunnuksella, mutta joka kerta, kun klikkaan käyttäjätunnuksen ja salasanani syötettyä "Kirjaudu", sivustonne ohjaa minut sivulle, jossa tulee teksti:

"Kiitos käynnistä!

Tyhjentämällä selaimen välimuistin voit varmistaa, että koneen muut käyttäjät eivät näe tietojasi."

Olen yrittänyt kirjautua tietokoneen sekä kännykkäni selaimen kautta, mutta molemmissa sama asia ja tämä on jatkunut jo pitkään, lähemmäs 6 kk. Olen vaihtanut tunnuksen salasanan nettipankin kautta useasti eikä auta. Puheliittymäni kautta kirjautuminen onnistuu, mutta sitä kautta en pääse kaikkiin ominaisuuksiin käsiksi. Missä vika? Alkaa mennä jo hermo.

7 kommenttia

Heippa emmuuhh,


Vilkaisin asiakasnumerosi perusteella jotta sinulla on Tele Finlandin liittymä.
Olethan pyrkinut Oma Liittymä-palveluun täällä https://www.tele.fi/Kirjaudu/kirjaudu+a ... unnuksella ?

Tele Finlandin liittymäasioissa sinua auttaa mielellään Tele Finland, heihin saat yhteyden kätevästi vaikkapa puhelimitse 0404 123 123, heiltähän löytyy myös keskustelupalsta täältä http://www.tele.fi/aina+apunasi/asiakas ... keskustele 🙂
Minulla on sekä Tele Finlandin matkapuhelinliittymä, että Soneran laajakaistaliittymä. Yritän kirjautua sisään seuraavasta linkistä,
https://www.tele.fi/Kirjaudu/kirjaudu+asiakasnumerolla+tai+tunnuksella

mutta kirjautumisen yhteydessä vie minut suoraan osoitteeseen

https://www4.sonera.fi/Kirjaudu/

eikä täten näytä kirjautuessani kuin Soneran laajakaistaliittymän.

Asiakasnumeroa ei tällä hetkellä ole lähettyvillä kun en ole vielä saanut ensimmäistä laskua kummastakaan liittymästä.
Hei Tastjo,

kokeilepa kirjautua muulla selaimella. Tuntuu sille, että tietokoneen välimuistista ottaa näitä tietoja ja täten ohjaa sinut Soneran sivuille.

Sonera Tunnari-kohdasta kirjaudut verkkopankkitunnuksilla ja TeleFinlandin sivustolle liittymänumerollasi.
Pia_ kirjoitti:
Hei Tastjo,

kokeilepa kirjautua muulla selaimella. Tuntuu sille, että tietokoneen välimuistista ottaa näitä tietoja ja täten ohjaa sinut Soneran sivuille.

Sonera Tunnari-kohdasta kirjaudut verkkopankkitunnuksilla ja TeleFinlandin sivustolle liittymänumerollasi.


Edelleen sama ongelma. Tele Finlandin tunnukset on muutettu aikaisemmin ja liittymän omistaja vaihdettu minulle hetkittäin.
Hei Tastjo! Lähdetäämpäs selvittelemään mistä tällainen kummallisuus johtuu. Lisäähän Soneran asiakasnumero Profiilisi tietoihin niin päästään näkemään tilannetta tarkemmin.
Tunnuksella kirjautuminen ei onnistu, heittää saman tien pihalle ja kiittää käynnistä. Olen kokeillut kirjautua eri paikoista ja vaihtaa salasanaa. Yritän saada selville mikä on liittymäni tilanne, asiakaspalvelu ei ole vaivautunut vastaa yhteydenottopyyntöihin, maanantaista asti odotellut...
Hei Ninsku81! Näyttää siltä, että sinulla ei ole meidän matkapuhelin- tai laajakaistaliittymää. Siitä syystä kirjautuminen ei onnistu.

Vastaa