Sonera Viihteen tunnukset ja salasana

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Olen saanut s-postiini kasoittain eri tunnuksia ja mikään niistä ei yllättäen toimi. Sain myös kirjeen jossa oli tunnukset ja nekään ei yllätys yllätys toimi. On todella mukavaa säätää tämmösten kanssa. Toki tuolla Oma Sonera palvelussa voi tilata uuden salasana kännykkään mutta eihän sieltäkään mitään oo tullu. Ei sitten katota mitään ohjelmia ton kautta. Toivottavasti joku nyt sitten lähettää mulle toimivan salasana tuohon tai alkaa palaa käämi lopullisesti. Koko netin tilaus ja toimitus ollut yhtä hemmetin säätöä jo valmiiksi.

3 kommenttia

Hei EskoMulder!

Jotta saat tilattau Viihteen salasanan, tulee sinun tallentaa matkapuhelinnumero asiakastietoihisi. Toimi siis näin:

Kirjaudu Sonera Tunnuksella osoitteeseen http://www.sonera.fi/omatsivut . Jos sinulla ei vielä ole luotuna Sonera Tunnusta, saat tehtyä sen omilla verkkopankkitunnuksilla aloitussivun kohdasta "Luo uusi tunnus tai vaihda salasana verkkopankkitunnuksillasi" .

Kun Tunnus on luotu, kirjaudu sisään sivustolle. Oikeassa yläreunassa, lilassa palkissa lukee "Asiakkuuteni". Klikkaa siitä. Avautuvalla sivulla on kynän kuva ja teksti "muokkaa". Klikkaa siitä ja pääset lisäämään matkapuhelinnumerosi asiakastietoihisi. Vahvista muutos "Tallenna" -painikkeella. Kun numero on lisätty, pääset tilaamaan Viihteen salasanan ja se tulee sinulle tekstiviestillä. Uskon että noilla ohjeilla onnistut varmasti!
Viestit tulivat tänään sitten viiveellä ja nekään salasanat eivät toimi. Meinaa tässä hiukan usko mennä.

Päivitys.. Tilasin vielä kerran uudet tunnukset ja nyt homma eteni vihdoin.
EskoMulder. Okei, hienoa että sait viimein toimivat tunnukset!

Vastaa