Sonera viihteen mobiilitunnusten tilaaminen Omilta Sivuilta?

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei!

Sonera.fi-etusivulla on mainos "Sonera Viihde on nyt netissä ja mobiilissa" jossa kerrotaan että Sonera Viihteen mobiiliversion maksuttoimia tunnuksia voi tilata Omilta Sivuilta. Kun klikkaan "Tilaa Palvelu" -linkkiä niin päädyn Omien Sivujen kirjautumissivulle. Kirjauduttuani sisään en kuitenkaan näe mitään linkkiä tai ohjetta miten saisin nämä tunnukset tilattua. Sellaista en etsimälläkään löydä Omilta Sivuiltani.

Eli miten ja missä näiden Sonera Viihteen mobiilitunnusten tilaaminen mahtaa onnistua?

T. Fredrik

5 kommenttia

Hei Fredrik! Kirjauduithan Omille Sivuille Sonera Tunnuksella, etkä laajakaistatunnuksella? Tunnuksen voit luoda tämän linkin kautta. Tarkemmat ohjeet löydät sivuiltamme.
Hei Johannes!

Kirjauduin "Sonera omalla tunnuksella" joka on luotu verkkopankkitunnusten avulla.

Sillä kun menee sisään Omille Sivuille niin siellä ei ole tarjolla mitään kohtaa mistä voisi nuo tunnukset tilata. Jos on tarkoitus että jokin sellainen kohta olisi tarjolla niin silloin palvelussanne täytyy olla jokin vika kun sitä ei näy.

Kun mainitsit että tarkemmat ohjeet löytyvät sivuiltanne (eli http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/tv ... mobiilissa) niin en löydä siitä muuta ohjetta kun että pitää kirjautua omille sivuille jossa sen tilauksen voi tehdä... Tämä kun ei siis toimi niin olen hieman neuvoton miten tässä kannattaa edetä.

T. Fredrik
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Kun olet Soneran tunnuksella luotu ja yhdistänyt Sonera Viihde tiliisi, silloin sinulla pitäisi olla etusivulla kirjautuessasi näkyvissä, Laajakaistasi, Sonera Viihde ja Sonera Viihde Netissä ja Mobiilissa...
Moi Fredrik!

Jos tuo tilauskuvake netti -ja mobiiliviihteelle ei tuonne omille sivuille ilmaannu, palvelun voi myös tilata asiakaspalvelun kautta.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Kuvallinen ohje Sonera Viihteen netissä ja mobiilissa tunnusten luonti ohjeeseen: http://www5.sonera.fi/keskustele/viewtopic.php?f=116&t=15897&p=85786#p85780

Vastaa