Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
sitruuna_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 6 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

TV1 ja TV2:n ohjelmointi mahdollista vasta 3 päivää ennen

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Olen pettynyt Sonera Viihteen ohjelmien etukäteistallennusmahdollisuuteen siinä suhteessa, että esim. TV1 ja TV2-kanavilta tulevaa ohjelmaa ei voi ohjelmoida kuin n. kolme päivää ennen ohjelman tuloa. Miksi kanavat TV1 ja TV2 eivät näy netissä Sonera Viihteen ohjelmaoppaassa aikaisemmin? Esim. ei ole kivaa, kun lähtee lomalle ja pitää laittaa muistutuksia kännykkään, että "ohjelmoi se ja se tallennettavaksi sinä ja sinä päivänä...." Miksi on näin? Onko Soneralle tulossa sellainen palvelu, että Sonera Viihteeseen tallentuisi verkkoon pariksi kuukaudeksi KAIKKI ohjelmat, jolloin erikseen ei tarvitsisi muistaa, mitä pitäisi tallentaa ja mitä ei? Mitkä muut kanavat ovat vastaavanlaisia, että ohjelmaopas netissä kertoo kanavalta tulevat ohjelmat vasta kolmisen päivää ennen?
1 vastaus
Marko-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 4902 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei sitruuna,

YLE:n kanavien ohjelmatiedot ovat normaalisti noin viikon ajalle. Ongelmista johtuen ohjelmatiedot olivat aiemmin tosiaan vain kolmelle päivälle. Muilla kanavilla ohjelmatiedot ovat pääsääntöisesti 2 viikon ajalle.

Etätallennuksenkin suhteenkin palvelua kehitetään jatkuvasti ja näitä ongelmia pyritään ratkomaan. Aikataulut ovat vielä kuitenkin varsin avoimia.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut