Tuleeko Soneralle "Saunalahti-tyyppistä" perusliittymää?

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +11
  • Meilaaja
  • 367 kommenttia
Vaikka Saunalahden liittymämuutoksesta on noussut hirveä haloo, niin ajattelin että jos Soneralta löytyisi vastaava niin ottaisin sellaisen varaliittymääni.

Erittäin vähän puhetta, hidas nettiyhteys, muutama viesti. Saisi vanhan aktiivikäytöstä poistuneen puoliälyluurin käyttöön, sähköpostin voisi silmäillä, valokuvan joskus lähettää ja muutaman minuutin kuussa puhua. Ja tämä koko systeemi selvästi alle viitosen kuukausihintaan. Mitä tuossa pikaiseen silmäilin Soneran liittymiä, niin ei kiitos, liian kallista pöytälaatikkoon jemmattavaksi.

1 kommentti

Hei VMJ !

Tällä hetkellä pakettiliittymistä pienin on Startti-paketti, jossa kk-hinta on 9,90€ ja paketti sisältää 100min + 25 viestiä + 1Mbit/s nettipalvelun.

Perus-liittymä sopii mainiosti puhelintaan vähän käyttävälle, sillä siihen ei sisälly kiinteitä, kuukausittain laskutettavia paketteja, vaan laskutus perustuu varsinaiseen käyttöön ja liittymän kuukausimaksuun. Puhuminen, tekstailu ja netissä surffailu sujuvat Perus-liittymällä siis vaivattomasti, ja maksat vain todellisuudessa käyttämistäsi puheminuuteista, lähettämistäsi viesteistä ja nettikäytöstä. Nettikäytön turvana on päiväkohtainen maksimiveloitus, jota kustannukset eivät voi ylittää.

Lisätietoja Perus-liittymästä löydät http://bit.ly/R4vLne

Vastaa